Venger sprema osvetu, želi Runija

Izvor: B92, 12.Maj.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger sprema osvetu, želi Runija

Arsen Venger sprema osvetu Mančester Junajtedu za Robina van Persija, želi da u svoj tim dovede Vejna Runija koji je pre dve nedelje tražio da napusti klub.

Engleski mediji spekulišu da je Venger, koji je ove sezone imao velikih problema sa efikasnošću napadača, izdvojio 30 miliona evra za reprezentativca Engleske.

Runi je pre dve nedelje tražio od Junajteda da ga proda, ali su tada klub i Aleks Ferguson istakli da nemaju nameru da ga prodaju i da je 27-godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadaču mesto na Old Trafordu.

Pre nekoliko dana Ferguson je najavio povlačenje sa mesta trenera posle 27 godina i prelazak na poziciju direktora Junajteda, kada su ponovo počele priče o Runijevoj želji za odlaskom.

Arsenal je prošle godine morao da proda Robina van Persija Mančester Junajtedu za 26 miliona evra. Holanđanin je odigrao odličnu sezonu, prvi je strelac Premijer lige sa 25 golova, čime je značajno pomogao "Crvenim đavolima" u osvajanju titule.

Runi je već devet godina u Junajtedu gde mu je nedeljna plata 235.000 evra, što bi mogao da bude veliki problem za budžet Arsenala. Mediji su prošle nedelje naveli da Junajted planira da smanji platu Runiju.

Ukoliko Runi ode sa Old Traforda, Mančester Junajted bi pokušao da dovede napadača Real Madrida Karima Benzemu, tvrde engleski mediji.

Novi trener Junajteda Dejvid Mojes, koji je radio sa Runijem dok je ovaj bio tinejdžer u Evertonu, zainteresovan je za franucuskog reprezentativca, za koga bi mogao da ponudi 35 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Venger želi da dovede Runija u Arsenal

Izvor: Beta, 12.Maj.2013

BEOGRAD, 12. maja 2013. (Beta) - Fudbalski klub Arsenal želi da dovede napadača Mančester junajteda Vejna Runija za koga je spreman da ponudi 25 miliona funti, preneli su u nedelju britanski mediji...Runi je prošle nedelje rek.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.