Velemajstor Antić prvak Srbije u šahu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velemajstor Antić prvak Srbije u šahu

Velemajstor Dejan Antić, novi je prvak Srbije u šahu. On je u odlučujućoj partiji pobedio trećeplasiranog Branka Damljanovića.

Prošlogodišnji prvak i najmlađi velemajstor prvenstva Aleksandar Inđić, takođe je osvojio osam poena, ali je, zbog dodatnih kriterijuma, morao da se zadovolji drugim mestom.

"Bilo je propusta i dobrih stvari. Generalno je dobro ispalo, jer sam uspeo na kraju da vežem pet pobeda za redom", rekao je devetnaestogodišnji Inđić.

Po mišljenju glavnog sudije Mihajla Savića prvenstvo je bilo zanimljivo i dosta jako bez obzira na odsustvo najboljih Ivaniševića, Perunovića, Sedlaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.