Večiti derbi na RTS-u

Izvor: RTS, 05.Okt.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti derbi na RTS-u

Duel između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, 134. po redu, direktno će biti prenošen na drugoj mreži RTS-a, ali i na satelitskoj mreži RTS-a. Večiti derbi odigraće se na stadionu Crvene zvezde sa početkom u 17 časova.
U dosadašnje 133. odigrane utakmice Crvena zvezda ima 57 ostvarenih pobeda naspram 34 trijumfa Partizana. Najbolji klubovi Srbije remizirali su 42 puta.
Crve...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi uživo i na Zvezdinom sajtu

Izvor: B92, 04.Okt.2008, 21:37

Večiti derbi koji se u nedelju od 17 časova igra na stadionu Crvenezvezde biće direktno prenošen na Zvezdinom zvaničnom sajtu...Beogradski klub i njegov IT partner Pakom saopštili su da su posle probnih prenosa utakmica u dosadašnjem toku sezone obezbeđeni uslovi da na kvalitetan način bude...

Nastavak na B92...

Dijara i Žuka za pobedu Partizana

Izvor: B92, 05.Okt.2008

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 2:0, u derbiju sedmog kola Jelen Superlige Srbije. ..Golove za pobedu 'crno-belih' u 134. 'večitom derbiju' na 'Marakani' postigli su Seneglac Lamin Dijara u 56. minutu i Brazilac Žuka u 92. minutu. Partizan je tako nastavio seriju pobeda i posle sedam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.