Važna pobeda niških rukometaša

Izvor: Studnel.com, 25.Maj.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važna pobeda niških rukometaša

Niški rukometaši odigrali su odličan meč i sada su na korak do opstanka u elitnom rangu takmičenja. Prvih trideset minuta doneli su rezultatsku klackalicu, da bi Želja krajem prvog dela uspela da slomi protivnika i sa +3 ode na odmor.
U nastavku meča viđen je pravi rukometni rat na terenu, igralo se gol za golom, a varnice su sevale na sve strane. Nekoliko spornih sudijskih odluka, na štetu domaćih, podiglo je i publiku i klupu Želje na noge. Na sreću, strasti su se brzo smirile. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Cela situacija zbila se u 38. minutu, kada su domaći imali napad i dvojicu igrača više. Usledila su dva isključenja – Milana Pavlova, zbog prigovora, a zatim je parket morao da napusti i Mihajlo Mitić. U tim trenucima na golu domaćih blistao je Dejan Zlatanović, a Žarko Petković bio je precizan u napadu. Tačka na dramatičan minut stavljena je isključenjem Andrije Mađara, pa su izabranici Siniše Prokića imali tri igrača manje.
Ipak, Nišlije su uspele da se izdignu iznad situacije i nastave u istom ritmu. Šest minuta pre kraja, domaći su došli do najveće prednosti na meču, bilo je +6 (21:15), ali su gosti do kraja uspeli da smanje zaostatak i sa -5 završe meč.
Želju su do pobede predvodili Milan Pavlov sa osam i Žarko Petković sa sedam pogodaka i golman Dejan Zlatanović, koji je bio najbolji kada je bilo najpotrebnije.
Da bi i naredne godine zadržao superligaški status, Železničar mora da pobedi Kolubaru koja do sada nije upisala nijedan bod. Meč u Lazarevcu na programu je za vikend, rezultati ostalih mečeva ne mogu da utiču na opstanak niškog tima u ligi.

rukometni klub zeleznicarrukometni klub rudarplejaut

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.