Izvor: Blic, 19.Jun.2009, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije protiv Hrvatske za finale

Vaterpolisti Srbije igraće protiv Hrvatske za plasman u finale Svetske lige, posle današnje demonstracije sile nad Južnom Afrikom - 16:2 (3:1, 3:0, 6:1, 4:0) i trijumfa "vatrenih" u derbiju sa Italijom - 8:6, na završnom turniru u Podgorici.

Naši "delfini" iz meča u meč podižu formu, a iako je selektor Udovičić igrao as kombinovanim sastavom Južnoafrikanci nisu imali ni malo prostora u bazenu. Mnogo zanimljivije je bilo na meču Hrvatske i Italije, koji su ipak u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << korist rešili svetski prvaci.

U drugom polufinalu se sastaju selekcija SAD, koja bila bolja od Australije 10:6, i skoro Crna Gora, koja je potopila Japana sa 18:2.

Polufinala su na programu sutra od 19 i 20 i 30 časova, a finale se igra u nedelju od 20 sati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti sa Hrvatskom za finale

Izvor: B92, 19.Jun.2009

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetske lige u Podgorici ubedljivom pobedom nad Južnom Afrikom - 16:2...Ekipa Dejana Udovičića prema očekivanjima nije imala problema sa Južnom Afrikom, a u borbi za finale će igrati protiv Hrvatske koja je u četvrtfinalu savladala Italiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.