Vaterpolisti Radničkog osvojili Kup Srbije! (VIDEO)

Izvor: KGsport.info, 22.Dec.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog osvojili Kup Srbije! (VIDEO)


Vaterpolisti Radničkog osvojili su prvi domaći trofej u istoriji kluba!
Kragujevčani su u finalu Kupa Srbije, na bazenu „Đorđe Predin Badža“ u Bečeju, savladali beogradski Partizan sa 5:4 (1:0, 2:1, 2:2, 0:1).
Bio je ovo prilično tvrd meč, sa dosta tenzije, a na kraju je presudilo iskustvo i mirnoća kragujevačkog tima.
Radnički je dobro započeo utakmicu i poveo golom Petkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << tako što je iskoristio napad sa igračem više. Sa druge strane, crno-beli su čak četiri puta imali igrača više u početnoj deonici, ali nijednom nisu uspeli da tu prednost u bazenu materijalizuju.
Na početku drugog perioda Partizan stiže do izjednačenja, golom Mandića iz peterca. Već u sledećem napadu Radnički koristi prednost od dva igrača više i drugim golom Petkovića dolazi opet do prednosti. Potom je Đedović iz peterca povisio prednost Kragujevčana na 3:1, a tim rezultatom je i okončana druga četvrtina.
Golom Tanaskovića Partizan je smanjio na 3:2 početkom trećeg perioda, ali je uzvratio na drugoj strani Trajković, koji se lepo iskrao i savladao Rističevića. Prvi napad sa igračem više u ovoj četvrtini crno-beli koriste i preko Gogova smanjuju na 4:3. Nepuna tri minuta pre kraja ovog perioda Radnički je ponovo stigao do dva gola prednosti, nakon odlične akcije koju je golom krunisao Popović.
U prvih pet minuta poslednje četvrtine golova nije bilo, da bi na nešto više od dva minuta pre kraja utakmice Jakšić smanjio na 5:4. Međutim, kada je bilo najpotrebnije razbranio se Zdravko Radić, koji je na kraju izrastao u junaka meča, zaustavivši u poslednjim sekundama meča Mandićev pokušaj, pa je slavlje Kragujevčana moglo da počne.
Ovo je veliki uspeh za kragujevački sport i vateropolo klub „Radnički“, koji je za samo dve godine postojanja došao do svog drugog trofeja, prvog na domaćoj sceni. Naravno, Kragujevčani tu nikako neće stati…
Partizan Rajfajzen – Radnički 4:5 (0:1, 1:2, 2:2, 1:0)
BEČEJ
Bazen
: „Đorđe Predin Badža“.
Gledalaca 1.000.
Sudije: Ovjin Putinković i Ivan Raković (obojica iz Beograda).
Igrač više: Partizan 11(1), Radnički 10(3).
Dva igrača više: Partizan 2(1).
Peterci: Partizan 1(1), Radnički 1(1).
Crveni karton: Toholj (Radnički).
PARTIZAN RAJFAJZEN: Rističević, Gilen, Mandić 1, Vico, Subotić, Repanović, Gogov 1, Jakšić 1, Manojlović, Tanasković 1, Stojanović, Asanović, Osmanović, Lazić. Trener: Vujasinović.
RADNIČKI: Radić, Trajković 1, Popović 1, Marković, Miličić, Vrlić, Ćirić, Basara, Vuksanović, Dedović 1, Ćuk, Petković 2, Živojinović, Toholj. Trener: Stevanović.
Foto: vkradnicki.com

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog osvojili Kup Srbije

Izvor: Politika, 22.Dec.2014

BEČEJ – Vaterpolisti Radničkog osvojili su Kup Srbije, pošto su u finalu u Bečeju pobedili Partizan sa 5:4 (1:0, 2:1, 2:2, 0:1)...Najefikasniji u Radničkom bio je Marko Petković sa dva gola, dok su po jedan postigli Nikola Dedović, Filip Trajković i Boris Popović...Golove za Partizan dali...

Nastavak na Politika...

Posle pravog rata u bazenu Radnički osvojio prvi trofej Kupa u istoriji!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2014

Veliku borbu u bazenu su vodili vaterpolisti Radničkog i Partizana, ali srećniji kući idu Kragujevčani koji su ispisali novu stranicu istorije svog tima..Vaterpolisti Radničkog osvojili su trofej Kupa Srbije pošto su u finalnoj utakmici završnog turnira u Bečeju savladali ekipu Partizana sa 5:4...Kragujevčani...

Nastavak na Telegraf.rs...

KRAGUJEVČANI ZADOVOLJNI: Prvo takmičenje u sezoni i prvi pehar

Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2014, 14:51

U petom domaćem finalu, Radničkom se posrećilo da dođe da trofeja. šumadincu su osvojili Kup Srbije, a velelepni pehar podigao je kapiten aleksandar Ćirić.. . - Drago mi je zbog ovog trofeja, mnogo nam znači što smo osvojili prvi domaći trofej u istoriji kluba. Zacrtali smo to kao cilj i u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.