Vanredna Skupština FK Crvena zvezda 26. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2009, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna Skupština FK Crvena zvezda 26. maja

BEOGRAD - Vanredna Skupština Crvene zvezde, na kojoj će se izabrati nova uprava kluba, trebalo bi da se održi 26. maja, zaključeno je današnjem sastanku klupskog Nadzornog odbora i bivših igrača ekipe.

Skupština je prvobitno zakazana za 8. jun, ali je ocenjeno da bi u tom slučaju novo rukovodstvo imalo premalo vremena da spremi ekipu za novu sezonu i da je zbog vanredne situacije u klubu bolje da se ona održi 26. maja.

"Nema vremena za gubljenje, 26. maj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je optimalan termin za izbore kako bi ostalo dovoljno vremena da se obave pripreme za novu sezone, koja počinje već 17. jula", rekao je na konferenciji za novinare predsednik Nadzornog odbora Zvezde Milan Šutić.

Predstavnik "crveno-belih" veterana Vladan Lukić ocenio je da je skoro izvesno zakazivanje Skupštine za 26. maj prva velika pobeda svih zvezdaša.

"Nas tek očekuju teški zadaci i drago mi je što je Nadzorni odbor pokazao volju da se situacija sredi. Do sada smo zakucali na vrata na desetine raznih kompanija, a u narednom periodu taj broj će se meriti hiljadama", istakao je prvotimac Zvezde od 1986. do 1993. godine.

Bivši fudbaleri Zvezde već su zatražili prijem kod predstavnika državnih vlasti, a Lukić je danas prvi put priznao da će od njih biti zatražena i finansijska pomoć, iako je ranije bilo rečeno da se to neće desiti.

"Država mora da pomogne Zvezdi u svakom pogledu, pa i finansijskom injekcijom. Ali samo sada, jer je situacija zaista najteža u istoriji kluba", kazao je on.

"Ako za šest meseci ponovo budemo zvali državu u pomoć to znači da je naša misija bila bezuspešna. A i država će imati korist od jake Zvezde, jer ćemo mi plaćati poreze na transfera i prodaje ulaznica", dodao je Lukić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Idu kod Tadića

Izvor: Glas javnosti, 09.Maj.2009

Veterani Crvene zvezde, koji su najavili brojne akcije kako bi pomogli tom klubu da izađe iz krize, danas će razgovarati sa klupskim Nadzornim odborom, a glavna tema biće što ranije sazivanje izborne Skupštine. - Insistiraćemo da se zbog trenutne situacije ubrza održavanje izborne Skupštine kluba...

Nastavak na Glas javnosti...

Skupština Crvene zvezde 26. maja

Izvor: RTS, 09.Maj.2009

Vanredna Skupština Crvene zvezde, na kojoj će se izabrati nova uprava kluba, trebalo bi da se održi 26. maja, zaključeno je sastanku klupskog Nadzornog odbora i bivših igrača ekipe. ..Skupština je prvobitno zakazana za 8. jun, ali je ocenjeno da bi u tom slučaju novo rukovodstvo imalo premalo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.