Van Gal: Cilj je da budemo šampioni

Izvor: B92, 26.Dec.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Cilj je da budemo šampioni

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je da je cilj tog fudbalskog kluba da ove sezone osvoji titulu u engleskoj Premijer ligi.

Mančester junajted, uoči utakmice protiv Njukasla, zauzima treće mesto na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem.

"Naš cilj je da na kraju sezone budemo šampioni. Cilj je da uvek budemo prvi, to je najvažnije u svetu fudbala, ali nije lako", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Van Gal.

Bivši trener Ajaksa, Barselone i Bajerna iz Minhena je ovog leta na pojačanja potrošio 150 miliona funti - uključujući i dovodjenje Anhela di Marije iz Real Madrida za 59,7 miliona funti, što je rekord britanskog fudbala.

Uprava kluba traži da ekipa sezonu završi medju prve četiri, kako bi se vratila u Ligu šampiona, a Van Gal je rekao da njegovi fudbaleri žele više od toga.

"U Holandiji i Nemačkoj imate šampione za Božić, ali to se ne računa na kraju sezone, u maju morate da budete prvi. Trenutno je PSV božićni šampion u Holandiji, a Bajern u Nemačkoj. Naravno da je bolje da budete prvi u tom periodu, pošto je onda veća mogućnost da osvojite titulu, ali to nije sigurno. Mi želimo titulu u maju", rekao je Van Gal.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Van Gal: Cilj Junajteda titula u Premijer ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2014

Trener Mančester junajteda Luj van Gal rekao je danas da je cilj tog fudbalskog kluba da ove sezone osvoji titulu u engleskoj Premijer ligi...Mančester junajted, uoči današnje utakmice protiv Njukasla, zauzima treće mesto na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem. Posle lošeg početka,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.