Van Bronkhorst na klupi Fejenorda

Izvor: B92, 24.Mar.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Bronkhorst na klupi Fejenorda

Fudbalski klub Fejenord saopštio je da će nekadašnji reprezentativac Holandije Đovani Van Bronhorst od sledeće sezone predvoditi taj klub sa klupe.

Sadašnji trener Fejenorda Fred Ruten je ranije najavio da će na kraju sezone napustiti klub iz Roterdama, a klub je odlučio za šefa stučnog štaba imenuje njegovog pomoćnika.

Van Bronhorst je u dva navrata nastupao za klub iz Roterdama i za Fejenord je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao 191 meč i postigao 30 golova.

"Počeo sam ovde i nakon duge karijere se vratio i sada ću biti trener. Kao pomoćni trener mnogo sam naučio od Ronalda Kumana i Freda Rutena. Ovo je velika čast i izazov kome se radujem", rekao je Van Bronhorst za sajt kluba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legenda kluba preuzima Fejnord!

Izvor: UživoFudbal.com, 25.Mar.2015, 00:53

Nekadašnji igrač Fejnorda sedeće kao glavni trener na klupi ovog slavnog holandskog kluba od naredne sezone. Van Bronkhorst je za klub iz Roterdama odigrao 191 meč i postigao 30 golova, dok se trenutno nalazi na poziciji pomoćnog trenera. Sadašnji trener Fred Ruten je objavio da od naredne sezone...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.