Valeri Božinov dobio ponudu iz Gabale! Partizan mu već našao zamenu

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valeri Božinov dobio ponudu iz Gabale! Partizan mu već našao zamenu

Vladimir Đilas stiže u Humsku 1

Iznenađenje za sve: Vladimir Đilas je novi fudbaler Partizana

Nekadašnji špic Jagodine, gornjomilanovačkog Metalca, Voždovca i niškog Radnilkog, koji je po odlasku iz srpskog fudbala, igrao još za Ordabasi i Aktobe iz Kazahstana, utanačio je sve uslove saradnje sa crno-belima i biće njihova opcija do kraja sezone.

Đilas (33 godine) stiže u Humsku 1 kao slobodan igrač, a u ekipi se za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << otvorilo mesto pošto šef stručnog štaba Marko Nikolić ne računa na Nikolu Đurđića (u potrazi za novim klubom), ali i usled sazananja da je Valeri Božinov dobio ponudu azerbejdžanske Gabale.

Bugarski napadač, kome su rukovodioci predočili da će biti treća opcija u konkurenciji Uroša Đurđevića i Leandrea Tavambe, nalazi se na pragu odlaska u inostranstvu, pregovori sa Gabalom su u toku i očekuje se pozitivan rasplet. U međuvremenu, sportski direktor Parnog valjka Ivica Iliev je reagovao i dogovoru sa trenerom Nikolićem obezbedio opciju više u napadu, tako što je dogovoreno da Đilas bude taj fudbaler koji bi predstavljao alternativu prvim opcijama u napadu.

Inače, Đilas je od letos bez kluba, posle rastanka sa banjalučkim Borcem, a formu je održavao u Sportskom centru "Zemunelo", na treninzima Teleoptika i tad se prvi put rodila ideja da pojača Partizan.

Sad je realizovana.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan doveo novog napadača! Da li će Božinov sada otići iz Humske?

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017

Partizan je u subotu doveo novog napadača! Crno-beli dres zadužio je iskusni 33-godišnji Vladimir Đilas...Đilas je doskorašnji igrač Borca iz Banjaluke i od leta nema klub. Trenirao je sa Teleoptikom, te se otuda i rodila ideja o saradnji...Stigao je kao slobodan igrač...U karijeri je igrao za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.