Valensiju stotinke delile od pobede (video)

Izvor: MVP.rs, 10.Jun.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensiju stotinke delile od pobede (video)

Harangodijev šut za pobedu protiv Reala nije upućen na vreme.

Treća utakmica polufinala plej ofa Endesa lige između domaće Valensije i Real Madrida je donela puno polemika. "Kraljevski klub" je uzvratio brejk i poveo sa 2-1 u seriji, ali po mnogima uz veliku pomoć sudija.

Fonteta was amazing tonight, thanks to all the people that came to support us! We gave everything but sometimes that is not enough...#5vs8

Ipak, jedan detalj je privukao mnogo pažnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << a to je šut u poslednjoj sekundi regularnog dela utakmice, kada je Luk Harangodi iz teške pozicije pogodio za pobedu. Slavlje igrača i navijača Valensije je uveliko počelo, kada je sudija pokazao da koš - ne važi. Delioci pravde su prekinule duel kako bi pogledali snimak i uverili se da li su poeni krilnog centra regularni. Uprkos tome, ljubitelji košarke su bili kivni na odluku sudijske trojke, koja je, ako pažljivo pogledate snimak i zaustavite ga u trenutku kada se na semaforu koji meri vreme za napad ukazala nula, ispravno postupila.

VALENCIA BASKET 88 - REAL MADRID 88Cuarto cuarto // Quart quart // 4thQHarangody, y lo que pudo ser y no fue

Kako god, serija još nije gotova, a Valensija sa našim Nemanjom Nedovićem i Vladimirom Lučićem još ima šta da pokaže.

(foto: Valencia Basket Club / Facebook / Youtube / Screenshot)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

LUDILO: Karijeva odbrana naivna kao francuska sobarica, Bamberg poenima u poslednjoj sekundi vratio brejk! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015

Bajern iz Mihhena imao šansu da stekne veliku prednost, ali posle tragičnog finiša potpisao kapitulaciju u sudaru sa Bambergom – 78:80..Budite sigurni da će večeras u svlačionici Bajerna tempratura da dostigne tačku ključanje! Naravno, Svetislav Pešić će imati šta da kaže svojim izabranicima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.