Valensiji 20 miliona, Matje u Barseloni: Došao sam u najbolji klub na svetu

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensiji 20 miliona, Matje u Barseloni: Došao sam u najbolji klub na svetu

Dosadašnji fudbaler Valensije Žeremi Matje izjavio je da je ponosan što je došao u najbolji klub na svetu - Barselonu.

"Veoma sam ponosan na to što sam prešao u Barelonu. Barsa je najbolji klub na svetu i ovo je velika prilika za mene", rekao je Matje za španske medije.

On će u četvrtak proći medicinske preglede i potpisati ugovor sa Barselonom na četiri godine sa opcijom produžetka na još jednu, a katalonski klub je Valensiji pratio 20 miliona evra za transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 30-godišnjeg defanzivca.

Francuski fudbaler je karijeru počeo u Sošou, igrao je i za Tuluz, u Valensiju je došao 2009. godine, a Barselona je odredila otkupnu klauzulu od 50 miliona evra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Espanjol hteo Hamesa 2010."

Izvor: B92, 23.Jul.2014

Evropski klubovi se bukvalno utrkuju u tome ko je i kakve veze imao sa Hamesom Rodrigesom, a posle Monaka javio se i Espanjol...Bivši sportski direktor Espanjola Ramon Planes rekao je da je katalonski klub 2010. godine bio na korak od dovođenja kolumbijskog reprezentativca..."U leto 2010. godine smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.