VSS: Smenjen Dejan Stanojević

Izvor: B92, 11.Nov.2013, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VSS: Smenjen Dejan Stanojević

Vaterpolo savez Srbije (VSS) smenio je trenera Dejana Stanojevića, a odluka o prekidu saradnje nije obrazložena.

Stanojević je za Radio-televiziju Vojvodine izjavio da je, po njegovom mišljenju, to interna stvar Saveza.

"Možda je došlo vreme za promene i neke nove korake, a i ja se tome okrećem u narednom periodu", rekao je Stanojević.

Dejan Stanojević tako, posle 11 godina i 35 osvojenih medalja sa seniorima ili sa mlađim kategorijama, više neće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti deo trenerskog tima vaterpolo reprezentacije Srbije.

Stanojević je dodao da je uvek pružao maksimum, te da je to njegova zasluga koja se "nikad neće izbrisati ni zaboraviti".

Stanojević je izrazio zahvalnost svima s kojima je sarađivao u reprezentaciji.

Rekao je da ga, pored rada u klubu "Vojvodina" iz Novog Sada, verovatno čeka i mesto selektora reprezentacije "jedne susedne zemlje".
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VSS: Smenjen Dejan Stanojević

Izvor: B92, 11.Nov.2013

Vaterpolo savez Srbije (VSS) smenio je trenera Dejana Stanojevića, a odluka o prekidu saradnje nije obrazložena...Stanojević je za Radio-televiziju Vojvodine izjavio da je, po njegovom mišljenju, to interna stvar Saveza..."Možda je došlo vreme za promene i neke nove korake, a i ja se tome okrećem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.