Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Cepao je mrežice, donosio titule i postao član ‘Kuće slavnih’ (VIDEO)

Bio je idol mnogih generacija, a posebno navijača Partizana.

Ogroman talenat je ‘kumovao’ karijeri iz snova Dragana Kićanovića koji je postao slavan na čitavoj planeti u igri pod obručima, ‘cepajući mrežice’ u klubovima i dresu Jugoslavije.
Nema dileme da je popularni Kića bio idol mlađim generacijama, a svakako i navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana, gde je proveo devet godina i osvojio tri titule šampiona i jedan Kup Jugoslavije, kao i dva međunarodna trofeja u takmičenju pod nazivom ‘Radivoj Korać’.

(Izvor: YouTube/Jorge Seva)
Zatim je upisao trijumf u Kupu Kupova u svojoj riznici sa Skavolinijem i nastupao je još za Rasing iz Pariza.
U nacionalnom dresu ima niz medalja, proglašen je za MVP šampionata sveta 1974. godine, igrač Evrope 1981. i 1982. godine, kada je bio i najbolji sportista Jugoslavije. Član ‘Kuće slavnih’ u Americi postao je 2010. godine.
Bio je ključ osvajanja evropske titule Partizana u Istanbulu, dugo je uspešno bio na čelu Saveza, a danas je konzul Srbije u Trstu. Nema šta, bio je sportista za ponos…

(Izvor: YouTube/Sportska sećanja)
The post VREMEPLOV: Cepao je mrežice, donosio titule i postao član ‘Kuće slavnih’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREMEPLOV: Legenda Zvezde je na jednom meču ubacila 71 poen, znate li koja? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2017

Nije lako postati ljubimac navijača, ali je Nebojša Ilić (49), košarkaš koji je u dresu Crvene zvezde proveo ukupno devet godina iz dva mandata, bio pravi zaštitni znak crveno-belih.. Zbog njega su dolazili na Mali Kalemegdan, čekali ispred „Pionira“ za autogram, a popularni Neša je iznad...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.