VN Indijanapolisa (trening): Rosi i Markes najbrži

Izvor: Sportal.rs, 09.Avg.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VN Indijanapolisa (trening): Rosi i Markes najbrži

Najbolja vremena na prvim treninzima posle pauze u Moto GP šampionatu postigli su Valentino Rosi i Mark Markes, vozači Jamahe i Ropsel Honde. Rosi je na prepodnevnom treningu ostvario vreme od 1:34.535 minuta, a iza sebe je ostavio Bredlija Smita i vozača Pramak Dikatija Andrea Janonea. Potom slede Pol Espargaro, Mark Markes, Horhe Lorenco, Skot Reding, dok su mešu 10 najbržih još bili Aleš Espargar, Andre Dovicioza i  Joni Ernandes. Markes je tada imao tek 16 vreme, ali tokom popodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << postigao vreme od 1:32.882 minuta. Iza sebe je ostavio Janonea i Lorenca, dok su se iza njih poredali Dovicioza, Pedrosa, Bradli...

- Nije bilo tako loše, s obzirom na to da smo se tek vratili s odmora. Drago mi je što smo tokom popodneva uradili mnogo posla. Nadam se da će staza biti više suva tokom narednog dana - rekao je Markes, dok je Perdosa dodao:

- Napredovali smo mnogo tokom drugog treninga. U subotu ćemo se pobrinuti da nađemo dobru kombinaciju guma za trku u nedelju.

Treći trening “kraljevske klase” vozi se u subotu od 15.55, a četvrti zakazan u 19.30. Kvalifikacije su 20.10, dok je trka za Veliku nagradu Indijanapolisa u nedelju u 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

(Foto: Beta/AP/Michael Conroy)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.