VK Radnički: Hteli smo da pomognemo Pijetloviću, klubaštvo i lični intersi su ispred vaterpola!

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VK Radnički: Hteli smo da pomognemo Pijetloviću, klubaštvo i lični intersi su ispred vaterpola!

Vaterpolo klub Radnički razočaran je odlukom Vaterpolo saveza Srbije (VSS) koja sprečava Gojka Pijetlovića da pojača Kragujevčane.

Iz tabora Radničkog navode kako su imali želju da pomognu reprezentativcu Srbije koji je ostao bez kluba, iako među stativama već imaju golmana vrhunskog kalibra.

Kragujevčani su ogorčeni jer smatraju da "VSS mora da bude servis našim reprezentativcima, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sportu koji nam je doneo toliko radosti u prošlosti, nesmetano obavljaju ono što oni najbolje znaju a to je da treniraju, igraju, pobeđuju i osvajaju medalje".

Prema njihovom mišljenju, ova odluka pokazuje da su u Vaterpolo savezu i stručnom savetu lični interesi, lična promocija i klubaštvo ispred interesa vaterpola, što VK Radnički nikada neće gledati sa odobravanjem.

Za razliku od pojedinaca u vaterpolo Savezu kojima očigledno ne odgovara povratak srpskih reprezentativaca u zemlju, Radničkom će uvek biti cilj da u skladu sa svojim mogućnostima u svom sastavu ima što više sadašnjih i bivših reprezentativaca Srbije, navode iz tabora Kragujevčana.

VK Radnički smatra da ukoliko je interes srpskog vaterpola da prvi golman naše reprezentacije počne pripreme za velika takmičenja ovog leta bez utakmice i kluba onda je odluka VSS ispravna.

I pored zabrane Saveza, Gojko Pijetlović će poneti kapicu Radničkog od naredne sezone, pošto je klub sa njim sklopio dogovor.

Povezane vesti: Kragujevčani ostali bez golmana, VSS zabranio Pijetloviću da pojača Radnički!
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički: Hteli smo da pomognemo Pijetloviću, ali je klubaštvo ispred vaterpola!

Izvor: Blic, 16.Jan.2013

Vaterpolo klub Radnički razočaran je odlukom Vaterpolo saveza Srbije (VSS) koja sprečava Gojka Pijetlovića da pojača Kragujevčane...Iz tabora Radničkog navode kako su imali želju da pomognu reprezentativcu Srbije koji je ostao bez kluba, iako među stativama već imaju golmana vrhunskog kalibra...Kragujevčani...

Nastavak na Blic...

VK Radnički: “U Savezu vladaju lični interesi, Pijetlović naš od sledeće sezone“

Izvor: KGsport.info, 16.Jan.2013

VK Radnički izražava svoje nezadovoljstvo i razočaranost odlukom Vaterpolo saveza Srbije u vezi odbijanja zahteva reprezentativca Srbije Gojka Pijetlovića da se registruje za bilo koji klub u zemlji koji je bio spreman da ga angažuje.. I pored toga što kragujevački klub među stativama već ima...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.