(VIDEO) VANJA GRBIĆ O SRBIMA: Ko hoće nek nas voli, ko neće ne mora, mi smo ono što jesmo!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VANJA GRBIĆ O SRBIMA: Ko hoće nek nas voli, ko neće ne mora, mi smo ono što jesmo!

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić na veoma emotivan način pričao je o rusko-srpskom prijateljstvu.

"Lako je kada dođete i pričate sa svojima, koji vas razumeju, koji su vaši. Srbima i Rusima je najlakše da se zagrle i da popiju piće zajedno, zato što se u potpunosti razumeju, njihova krv je ista", rekao je proslavljeni srpski odbojkaš.

ВЛАДИМИР ГРБИЋ: Срби и Руси имају исту крв!

Grbić je potom rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da mu se ne dopada što kao nacija, kako je rekao, bežimo od onoga što jesmo.

"Nekako non-stop odbacujemo ono što jesmo, ili stidimo se onoga što jesmo, da bi se nekome dopali. Šta me bre briga! Ja sam to što jesam. Ili ćeš me voleti takvog kakav jesam, ili molim... U čemu je problem? Neću da se dodvoravam nikome", rekao je Grbić.

АУУУ! КАКВА ПОРУКА ВЛАДИМИРА ГРБИЋА!

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vanja Grbić: Stidimo se onoga što jesmo da bi se nekome dopali

Izvor: Vostok.rs, 12.Feb.2016

 . . Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić na veoma emotivan način pričao je o rusko-srpskom prijateljstvu.. . Dotakao se tematike društva u kojem danas živimo.. . - Nekako non-stop odbacujemo ono što jesmo. I stidimo se onoga što jesmo da bismo se nekome dopali. Šta me bre...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.