(VIDEO) (NE)TALENTOVANI: Ovi glumci su pokušali da se bave muzikom... neuspešno

Izvor: Kurir, 29.Jun.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) (NE)TALENTOVANI: Ovi glumci su pokušali da se bave muzikom... neuspešno

.

Slava može svašta, zar ne?  Pa, očigledno ne sudeći po ovim (ne)uspesima Postoji nepisana holivudska tradicija po kojoj se ponekad poznati glumci oprobaju i u muzici što često nije dobitna kombinacija Nije da ovi glumci nemaju talenta, ali postoji jedno veliko "ali"

1 Dejvid Haslhof

Danas se svi smeju njegovoj muzičkoj karijeri, ali je u Nemačkoj bio izrazito polularan Izlišno je reći da su njegove pesme potpuno prevaziđene

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 2 Džo Peši

Da je Peši talentovan glumac govori to da se podjednako proslavio ozbiljnim ulogama nasilnika i kriminalca, kao i u klasičnim komedijama kao što je serijal "Sam u kući"

3 Stiven Sigal

Šta reći o Stivenu Sigalu što se već ne zna? Onesposobio je toliko negativaca u filmovima da se ljudi sigurno plaše da kritikuju njegovu muziku Ne kažemo da su pesme loše, ali ko će njega ozbiljno da shvati kao osećajnog bluzera?

4 MrT

Parafraziraćemo čuvenog Rokijevog protivnika - Žalimo budalu koja uživa u ovoj muzici Pročitajte samo deo teksta pesme i biće vam jasno zašto se ovog perioda niko ne seća: "Poštuj oca i majku, Biblija to jasno kaže, ako prekršiš pravila neka ti Bog pomogne budalo Strahuj od Mr Tija"

5 Edvard Furlong

Očekivali smo da će se Edvard oprobati u žestokoj rok muzici, sudeći po njegovoj ulozi u "Terminatoru 2", nažalost ovaj pokušaj zvuči prilično amaterski

Autor: EPK,Foto: Youtube Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.