(VIDEO) LUDNICA NA STAMFORD BRIDŽU: Čelsi iz neviđenog ofsajda stigao do boda u 98. minutu

Izvor: Kurir, 16.Jan.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LUDNICA NA STAMFORD BRIDŽU: Čelsi iz neviđenog ofsajda stigao do boda u 98. minutu

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na svom terenu ekipu Kristal Palasa 4:0 (2:0) u meču 22. kola Premijer lige.

Golove za Siti postigli su Delf u 22, Aguero u 41. i 68. minutu i Silva u 84. Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov igrao je za "građane" do 52. minuta.

Neverovatan meč odigran je na Stamford bridžu na utakmici Čelsi - Everton. Meč je završen bez pobednika, 3:3.

Everton je poveo autogolom Terija u 50. minutu, a Miraljas je u 56. povisio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na 2:0. Čelsi je izjednačio golovima Koste u 64. i Fabregas u 66. Everton je poveo u u 91. minutu golom Morija. Čelsi je do boda stigao u 98. golom Terija petom i to iz ofsajda. Bane Ivanović odigrao je ceo meč za Čelsi. Nemanja Matić je bio starter za Čelsi, a zamenjen je u 55. minutu.

Totenhem je pobedio Sanderlend 4:1, a Burnmot ekipu Noriča 3:0. Njukasl je slavio protiv Vest Hema 2:1. Aleksandar Mitrović je odigrao ceo meč za svrake, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Sautempton je savladao Vest Bromvič 3:0. Golove za Sautempton postigli su Vord-Prouz u 5. i 35, kao i srpski reprezentativac Dušan Tadić u 72. Tadić je ušao u igru u 72. minutu.

Autor: Kurir sport,Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PL: Siti ubedljiv, Čelsiju bod u 98, gol Tadića

Izvor: B92, 16.Jan.2016

Fudbaleri Čelsija i Evertona odigrali su nerešeno 3:3, sjajnom duelu 22. kola engleske Premijer lige. Ekipa Roberta Martinesa je prvo ispustila dva gola prednosti, u nadonkadi je ponovo povela, ali je Džon Teri iz čistog ofsajda u 98. minutu doneo bod domaćinu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.