(VIDEO) LETEO 250 METARA:  Pogledajte svetski rekord Petera Prevca

Izvor: Kurir, 14.Feb.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LETEO 250 METARA: Pogledajte svetski rekord Petera Prevca

Ovom pobedom Slovenac je izbio na prvo mesto u generalnom plasmanu Svetskog kupa

VIKERSUND - Slovenački reprezentativac Peter Prevc postavio je novi svestki rekord u ski letovima skokom od neverovatnih 250 metara.

Prevc je rekord postavio na takmičenju u norveškom Vikersundu, fenomenalnim skokom u drugoj seriji. Prevc je takmičenje završio na prvom mestu ispred Norvežanina Fenemela i Japanca Kasaia. Prevc je bio vodeći i nakon prve serije.

Ovom pobedom Slovenac je izbio na prvo mesto u generalnom plasmanu Svetskog kupa u ski skokovima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Momak koji je preleteo sve: Slovenac oborio svetski rekord u ski skokovima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2015

Prevc je odleteo 250 metara na ski letaonici u Vikersundu..Trebalo mu je svega 234 metra kako bi osvojio prvo mesto i popeo se na tron Svetskog kupa, a slovenačkom ski skakaču Peteru Prevcu to nije bilo ni na kraj pameti. On je postavio novi svetski rekord letom od 250 metara u norveškom Vikersundu...Nastupao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.