(VIDEO) IVANA SKOČILA U FINALE SP: Španovićeva oborila nacionalni rekord!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2015, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) IVANA SKOČILA U FINALE SP: Španovićeva oborila nacionalni rekord!

PEKING - Evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović plasirala se danas u finale Svetskog prvenstva u Pekingu pošto je skočila 6,91 metar i tako postavila novi nacionalni rekord.

Norma za finale bila je 6,75 metara, a Španovićeva je na kraju kvalifikacija bila prva. Ona je ovim skokom popravila stari nacionalni rekord od 6,88 metara, koji je takođe bio u njenom vlasništvu.

Španovićeva je ovaj rezultat ostvarila već u prvoj seriji, tako da je druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dve propustila.

"Cilj je bio da Ivana što lakše obezbedi ulazak u finale. Idealno je kada se norma ostvari već u prvoj seriji. Ono što smo planirali to je Ivana i odradila. Rezultat govori sam za sebe. Borićemo se za najviši plasman", rekao je trener Goran Obradović.

Finale je na programu sutra od 13.50.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nov nacionalni rekord Ivane Španović

Izvor: Akter, 27.Avg.2015

Evropska dvoranska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović plasirala se danas u finale Svetskog prvenstva u Pekingu pošto je skočila 6,91 metar.. Tako je postavila novi nacionalni rekord...Norma za finale bila je 6,75 metara, a Španovićeva je na kraju kvalifikacija bila prva. Ona je ovim skokom...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.