VIDEO: Gde se Ronaldo izgubio kod gola Barselone?

Izvor: B92, 04.Dec.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Gde se Ronaldo izgubio kod gola Barselone?

Fudbaleri Barselone i Real Madrida odigrali su nerešeno u 232. El Klasiku u subotu, ali odjeci najvećeg derbija na svetu se ne stišavaju.

Barselona je do poslednjeg minuta vodila na ’Kamp Nouu’ golom Luisa Suaresa, pre nego što je Serhio Ramos po ko zna koji put spasao ’Kraljevski klub’.

Upravo je pogodak Urugvajca bio veoma interesantan, naročito zbog reakcije najboljeg igrača Reala Kristijana Ronalda – Portugalac je prilikom branjenja skraćenog prekida >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio na petercu, spremao se za skok, ali je u jednom trenutku potpuno batalio defanzivu i krenuo da trči u samo njemu znanom pravcu.

Tek posle nekoliko trenutaka i pređenih metara se osvestio i shvatio da je lopta završila u mreži golmana Hesusa Navasa.

Kristijano, poput najvećeg konkurenta na drugoj strani Lionela Mesija, nije briljirao, ali će biti zadovoljniji remijer jer je njegov klub zadržao šest bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.