Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Drama u Španiji, košarkaš bez svesti ležao na terenu

Tokom meča španske Endesa lige sa Mursijom, centar Fuenlabrade Musa Dinje je dobio jak udarac u glavu, posle kog je ostao na terenu bez svesti. Medicinska ekipa ga je odmah odnela na nosilima. Dinje je poreklom iz Senegela, rođen je 1994. godine, a u Španiju je stigao 2011. godine.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) JEZIVO: Košarkaš posle pada na parket ostao bez svesti, na nosilima iznet sa parketa

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015

Centar Fuenlabrate Musa Dinje stradao je posle duela sa igračima Mursije..Tokom meča španske Endesa lige sa Mursijom, košarkaš Fuenlabrade Musa Dinje je dobio jak udarac u glavu, posle kog je ostao na terenu bez svesti...Medicinska ekipa ga je odmah odnela na nosilima. Igraču, koji je posle nekoliko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.