VIDEO: Albanski ekstremista ima poruku za Vučića!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Albanski ekstremista ima poruku za Vučića!

Atmosfera dostiže tačku ključanja kako se bliži duel u Elbasanu. Albanski ekstremista Ismail Morina, koji je odgovoran za prljavu provokaciju sa dronom u Beogradu, pohvalio se da ima kartu za meč sa Srbijom.

Podsetimo, generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije Ilir Šuljku izjavio je pre nekoliko dana da Morina 1000 odsto neće moći da prisustvuje meču u Elbasanu, međutim, ovim videom ga je ekstremista demantovao.

Morina je naveo i da ima specijalno iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za premijera Srbije Aleksandra Vučića. U video snimku, Morina maše naočarima i izgovara da one dolaze iz Potočara u Bosni i da bi voleo da ih vrati Vučiću, aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici sredinom jula.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TERORISTA MORINA SA ‘OVK': Spremio sam iznenađenje za meč sa Srbijom (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2015, 09:31

Albanski terorista Ismael Morina, čovek koji je u Beogradu oktbra prošle godine izazvao prekid kvalifikacionog meča Srbija – Albanija, najavio je da je za revanš susret ovih reprezentacija spremio “specijalno iznenađenje”.. Čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije su objavili da će Morini...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.