Uživo: Tuča navijača Budućnosti i Partizana, Vujošević povukao ekipu sa parketa

Izvor: Blic, 21.Okt.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Tuča navijača Budućnosti i Partizana, Vujošević povukao ekipu sa parketa

Košarkaši Partizana gostuju u dvorani "Morača" ekipi Budućnosti u okviru 5. kola ABA lige.

Nemile scene usledile su pre samog početka utakmice, kada su navijači Budućnosti probili zaštitnu ogradu i uleteli na parket dvorane "Morača".

Oni su krenuli ka tribini gde su bili navijači Partizana u nameri da se obračunaju sa njima, pa su počeli da ih gađaju bakljama, a čule su se i petarde. Letele su i stolice, a onda su zaraćene strane razdvojili pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije.

Nakon pet minuta od tih sukoba, počelo je pražnjenje tribine na kojoj su bili navijači crno-belih(!), iako oni nisu izazvali nerede, a utakmica zakazana za 20 časova, još nije počela.

Trener Partizana odlučio je da igrače pošalje u svlačionicu, a onda je još policijaca ušlo na parket s namerom da isprazne i tribinu na kojoj su bili navijači Budućnosti.

Samo odigravanje utakmice trenutno je pod znakom pitanja.

Povezane vesti: Partizan pobedom nad Budućnošću osigurao treće mesto Jovanović: Protiv Budućnosti za što bolji plasman pred fajnal for Jovanović: Nadam se da ćemo pregrmeti privikavanje na nastupe bez Pekovića Umor stigao košarkaše Partizana u Podgorici, poraz crno-belih od Budućnosti Jovanović: Oprezno protiv Budućnosti, igraju agresivno u "Morači"
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Incident uoči početka utakmice Budućnost - Partizan

Izvor: Beta, 21.Okt.2012

BEOGRAD, 21. oktobra 2012. (Beta) - Navijači podgoričke Budućnosti napali su u nedelju uveče u podgoričkoj hali Morača pristalice Partizana nekoliko minuta pre početka košarkaške utakmice ta dva kluba u petom.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.