Uživo: Madriđani bez Ronalda jurišaju ka trofeju Kupa kralja, Real - Barsa 1:0

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Madriđani bez Ronalda jurišaju ka trofeju Kupa kralja, Real - Barsa 1:0

U toku je finale Kupa kralja na Mestalji u Valensiji, a fudbaleri Reala vode sa 1:0 golom Anhela di Marije u 11. minutu.

U mnogo boljem raspoloženje su navijači Reala dočekali meč za trofej, o čemu svedoče i fotografije koje je reporter Blicsporta zabeležio na ulicama Valensije satima pre početka.

Ušla je Barselona u meč bez povređenog Pikea, uz pad forme Mesija i dva uzastopna poraza, od Granade i Atletika u Ligi šampiona. Sa druge strane, Real nije računao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo na Kristijana Ronalda, ali su njegovi saigrači bili odlučni u nameri da pokažu kako ne zavise samo od njega.

Igrali su brže i tečnije, a dali su razlog za slavlje svojim navijačima već u 11. minutu, kada je Di Marija posle prodora po levom boku matirao Pinta za vođstvo.

Finale Kupa kralja

Barselona - Real 0:1

(Di Marija 11)

Stadion: Mestalja Sudija: Antonio Mateu

Barselona: Pinto, Alveš, Bartra, Maskerano, Alba, Fabregas, Buskets, Inijesta, Ćavi, Nejmar, Mesi

Real: Kasiljas, Koentrao, Ramos, Pepe, Karvahal, Alonso, Isko, Modrić, Di Marija, Benzema, Bejl

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme: Madriđani bez Ronalda jurišaju ka trofeju Kupa kralja, Barsa - Real 0:1

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

U toku je finale Kupa kralja na Mestalji u Valensiji, a fudbaleri Reala vode sa 1:0 golom Anhela di Marije u 11. minutu...U mnogo boljem raspoloženje su navijači Reala i dočekali meč za trofej, o čemu svedoče i fotografije koje je reporter Blicsporta zabeležio na ulicama Valensije satima pre početka...

Nastavak na Blic...

Uživo: Katalonci vrebali i dočekali šansu za izjednačenje, Barsa - Real 1:1

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

U toku je finale Kupa kralja na Mestalji u Valensiji, a sredinom drugog poluvremena rezultat je 1:1...U mnogo boljem raspoloženje su navijači Reala i dočekali meč za trofej, o čemu svedoče i fotografije koje je reporter Blicsporta zabeležio na ulicama Valensije satima pre početka duela giganata...

Nastavak na Blic...

Novi poraz Barse, slalom Bejla od centra terena doneo Realu trofej Kupa kralja!

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 00:24

Fudbaleri Reala osvojili su trofej Kupa kralja, pobedivši Barselonu u Valensiji sa 2:1. Poveli su Madriđani u 11. minutu golom Di Marije, Bartra je izjednačio, a Geret Bejl postao je junak utakmice slalomom u 85. minutu za gol koji je timu Karla Anćelotija doneo prvi trofej u sezoni...U mnogo boljem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.