Uživo: Ljuti Parižani najavili operaciju Mesi, Sesk ostaje u Barsi, Kuzma u Interu!

Izvor: Blic, 19.Jul.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ljuti Parižani najavili "operaciju Mesi", Sesk ostaje u Barsi, Kuzma u Interu!

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

13:03 - Razbuktava se "rat" na relaciji Pariz - Barselona, Mesi nova "žrtva"

Predsednik Pari Sen Žermena Naser El-Kelaifi rekao je da će, ukoliko Barselona nastavi da insistira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kupovini Tijaga Silve, pariski klub aktivirati klauzulu iz Mesijevog ugovora, ponudom od čak 250 miliona evra.

12:38 - Barselona: Fabregas nije na prodaju

Potpredsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu stavio je do znanja da Sesk Fabregas nije na prodaju, prenose španski mediji.

"Barselona sa sigurnošću može da objavi da neće da razmatra nikakvu ponudu za Seska. On nije na prodaju", rekao je Bartomeu za španski "Sport", a kada nešto objavi ovaj list, koji važi za Barsino glasilo, onda bi im trebalo verovati.

Za Fabregasa je ovih dana najviše bio zaintreresovan Mančester junajted, koji je poslao i zvaničnu ponudu.

Menadžer Arsenala Arsen Venger, koji je svojevremno trenirao Fabregasa, rekao je pre nekoliko dana da je pokušaj da se taj igrač dovede "gubljenje vremena".

air-max Petak, 19. 07. 2013. 09:59

Neregistrovan Korisnik

Cudan je covek ovaj Venger on kaze da ima para za Runija i da moze da ga dovede da hoce, on tvrdi da moze da vrati Fabregasa da hoce, takodje je rekao da moze da dovede i Iguaina da hoce a na kraju ce dovesti nekog deckica iz druge francuske lige. To je kao kad bih ja rekao mogu svaki dan za rucak da kupim biftek a zapravo cele godine jedem samo boraniju, i tako 8 godina.

12:13 - Čeđu: Prelazak u Galatasaraj dobar potez

Kamerunski internacionalac Aurelijan Čeđu smatra da je njegov dolazak iz Lila u turski Galatasaraj prava odluka zbog koje neće zažaliti.

"Veoma sam srećan. Hvala mom agentu koji mi je pronašao ovakav klub. U Francuskoj nisam naučio mnogo o Galatasaraju, ali znam da su veoma veliki klub. Već sam razgovarao sa novim saigračima i oni su mi rekli da je liga teška. Izabrao sam ovaj klub zato što je atmosfera porodična baš kao u Lilu. A navijači su sjajni, nadam se da će me zavoleti“, rekao je Čeđu na svom predstavljanju.

11:48 - Robinjo veran Milanu, produžio ugovor do 2016.

Napadač Milana, brazilski internacionalac Robinjo, produžio je ugovor do kraja sezone 2015/2016.

Robinjo je bio dovođen u vezu sa povratkom u svoj matični klub Santos, ali Brazilci nisu finansijaski mogli da podrže taj transfer. Ugovor 29-godišnjeg Robinja ističe krajem sledećeg leta, a Milan je potvrdio da mu je produžen angažman do 30. juna 2016.

Robinjo koji je u karijeri igrao i za Real Madrid i Mančester siti, pridružio se Milanu 2010.

11:29 - Kuzmanović ostaje u Interu

Fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović i naredne sezone nosiće dres Intera, prenose italijanski mediji.

Kuzmanović je u januarskom prelaznom roku došao u Inter iz nemačkog Štutgarta, ali nije uspeo da se izbori za standardno mesto u timu i njegov ostanak u klubu bio je pod znakom pitanja. Interesovanje za srpskog fudbalera pokazali su engleski Vest Hem i španska Malaga.

"Kuzmanovićeva budućnost je jednostavna. On će definitivno ostati u Interu", rekao je menadžer Marko Naletić o igraču koji je prošle sezone odigrao 13 utakmica za Inter i nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

11:16 - Napoli: Burak Jilmaz plan B

Italijanski Napoli će se, ukoliko mu propadnu pregovori sa Leandrom Damjaom, okrenuti turskom reprezentativcu Buraku Jilmazu iz Galatasaraja.

Napolitanci su trenutno zastali u pregovorima sa brazilskim napadačem, tako da su rešili da razmotre i neke druge opcije.

Turčin je prošle sezone bio jedan od najboljih evropskih strelaca i mnogi su zainteresovani za njegove usluge, neki od timova koji se pominju su Liverpul i Čelzi.

10:55 - Veratijev agent u Firenci

Prema nezvaničnim informacijama, uprava Fjorentine je dogovorila sastanak sa agentom Marka Veratija iz Pari Sen Žermena.

Mladi Italijan koji je prošle godine došao na „Park prinčeva“, nezadovoljan je životom u Francuskoj i rado bi se vratio u domovinu u redove kluba iz Firence.

10:39 - Mojes potvrdio ponudu Junajteda za Fabregasa

Trener Mančester junajteda Dejvid Mojs potvrdio je da je klub poslao ponudu Barseloni za fudbalera Seska Fabregasa i ponovio da napadač Vejn Runi nije na prodaju.

Izvršni direktor Mančester junajteda Ed Vudvord napustio je klupsku turneju u Australiji kako bi obavio hitne poslove oko transfera, a mediji spekulisu da se radi o transferu Fabregasa na Old Traford. Mojes je rekao da klub u narednim danima očekuje odgovor na ponudu, koja iznosi oko 26 miliona funti.

"Ne mogu tačno da kažem u kakvoj smo situaciji (sa Fabregasovim transferom), ali nadam se da ćemo uskoro znati nešto više. Želimo da dovedemo nekog igrača i naporno radimo da to ostvarimo", rekao je Mojs, preneli su mediji u Sidneju.

Trener Junajteda ponovio je da Vejn Runi nije na prodaju, uprkos izjavama napadača da želi da ode sa Old Traforda. Uprava šampiona Engleske odbila je prvu ponudu Čelsija za Runija.

"Nismo promenili stav po pitanju Vejna Runija", rekao je Mojes.

10:20 - Atletiko neće angažovati Dijega

Predsednik Atletiko Madrida Enriko Serezo izajvio je da je dovođenje Brazilca Dijega na „Visente Kalderon“ u ovom trenutku nemoguća misija.

„Pre nekog vremena sam rekao da je veoma mala mogućnost da nam se Dijego priključi, a sada mogu da kažem da je to nemoguće. Nemamo ništa u planu sa njim“, rekao je Serezo.

Dijego je proveo sezonu 2011/12 u Atletiku, prikazujući odlične partije, a sa Špancima je te godine stigao i do pehara Lige Evrope. Trenutno je član Volfsburga.

10:00 - Đorđić bi da opet igra u Zvezdi i to za džabe!

Nekadašnji ljubimac Zvezdine publike, Bojan Đorđić, bio je posle dugo vremena na Marakani, istakavši posle pobede nad IBV-om od 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope da bi ponovo zaigrao za crveno-bele i to besplatno.

"Nikada nisam kupio poene u javnosti, ali kada kažem da bih igrao i džabe za Zvezdu, stojim iza toga. Zvezdino sam dete", rekao je, između ostalog, 31-godišnji Đorđić za "Sportski žurnal".

Đorđić je u Zvezdi igrao tokom sezone 2003/2004 i to kao pozajmljeni fudbaler Mančester junajteda, a trenutno je član švedske Bromapojkarne.

10:00 - Dobro došli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje Blicsport.rs bloga uživo, ovoga puta posvećenog letnjem fudbalskom prelaznom roku!

Do kraja pijace, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za transfere, informacije, izjave, zanimljivosti, spekulacije, postignute dogovore, kao i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu.

Imate i mogućnost da svoje mišljenje na blogu "podelite" sa svima, preko komentara i "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi. Krećemo!

Najčitanije SADA: Transferi: Jovetić u Sitiju, Runi odlazi iz Junajteda, Kavani novi član PSŽ-a! Transferi: "Đavoli" zovu Fabregasa, pun stadion pozdravio Gomeza, Mrđa u Zvezdi Transferi: Lane odbio Antića, Ibra bi u Real, Kavani na korak od PSŽ-a!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Ljuti Parižani najavili "operaciju Mesi", Sesk ostaje u Barsi, a Kuzmanović u Interu!

Izvor: Blic, 19.Jul.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa...13:03 - Razbuktava...

Nastavak na Blic...

Uživo: Ljuti Parižani najavili "operaciju Mesi", milijarder kupio Inter!

Izvor: Blic, 19.Jul.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa...15:30 - U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.