Uživo: Krstić u igri, Brazilci u seriji 0:11, Srbija - Brazil 6:16

Izvor: Blic, 03.Sep.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Krstić u igri, Brazilci u seriji 0:11, Srbija - Brazil 6:16

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtom kolu A grupe na Mundobasketu, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

"Orlove" čeka težak zadatak i ako ga ne polože u osminu finala će kao četvrti, ako pobede biće drugi, a ako budu slavili sa poenom razlike biće treći, što je opcija koja ima najmanje odgovara.

Naši košarkaši su na startu Svetskog prvenstva bili bolji od Egipta, doživeli su minimalan i nesrećan poraz od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Francuske, dok su Iran dobili furioznom igrom u drugom poluvremenu. Brazil takođe ima učinak 2-1, jer je savladao Francusku i Iran, a izgubio je od domaćina Španije.

PRVA ČETVRTINA: Serija Brazila 0:11, ušao Krstić

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević odlučio se za petorku: Marković, Bogdanović, Bjelica, Štimac i Raduljica, dok su Brazil igrali Uertas, Barbosa, Vijera, Spliter i Varežao.

Meč je polaganjem otvorio Marković, usledio je promašaj Bogdanovića za tri, dok je Markinjos Vijera na drugoj strani dva puta bio precizan iza linije 6,75 metara, a Štimac je bio na pravom mestu da popravi promašaj Raduljice - 4:6.

Ni tajm-aut Đorđevića nije trgao njegove pulene, iako je na teren poslao kapitena Nenada Krstića, jer je Raduljica napravio korake. Seriju Brazila 0:11 prekinuo je Krstić, ali je Barbosa vratio dvocifrenu prednost rivalu (6:16) u petom minutu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Trojke Teodosića i Birčevića, Krstić u igri, Srbija - Brazil 12:19

Izvor: Blic, 03.Sep.2014

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtom kolu A grupe na Mundobasketu, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs..."Orlove" čeka težak zadatak i ako ga ne polože u osminu finala će kao četvrti, ako pobede biće drugi, a ako budu slavili sa poenom razlike biće treći,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.