Uživo: Ana ponovo poklonila brejk u Lincu, Ivanović - Kerber 4:6, 3:2

Izvor: Blic, 13.Okt.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ana ponovo poklonila brejk u Lincu, Ivanović - Kerber 4:6, 3:2

Ana Ivanović igra finale teniskog turnira u Lincu protiv Nemice Angelike Kerber.

Prvi duel Ana i Nemica su odigrale još 2006. godine u Haseltu gde je Srpkinja pobedila 6:3, 6:7(7), 6:3, a zatim u Fed kupu 7:5, 7:5, te u Madridu 6:3, 6:1, dok je poslednji okršaj dobila Kerber sa 6:4, 6:2 u Tokiju.

Srpska teniserka je prva servirala i dopustila protivnici 0:30, ali je sa sjajnim forhend paralelama osvojila četiri poena i osvojila prvi gem u meču. Nemica je vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brzo, uz manje greške, izjednačila, a onda imala i pet brejk lopte, od kojih je uspela da iskoristi poslednju i oduzme servis Ivanovićevoj.

Lako je nemačka teniserka uspela da dobije svoj servis, a nije se mnogo mučila ni da napravi novi brejk i povede sa velikih 4:1. Ipak, Ana je reagovala ekspresno i iskoristila prvu loptu koja joj se ukazala da vrati istom merom protivnici i smanji zaostatak, a zatim i poveže tri gema uz još jedan brejk za poravnanje 4:4.

U gemu koji je trajao više od deset minuta presudio, gde su se prednosti smenjivale, Ivanovićeva je ipak popustila i jednu laku loptu izbacila u aut, te bacila sav trud koji je uložila u povratak, jer je nemačka teniserka napravila ponovo brejk.

Napravila je Ana neke greške u desetom gemu koje nisu bile potrebne, jer iz tih pozicija nije mogla direktno da poentira, pa je lagano predala prvi set u ruke protivnice - 4:6.

Svi su pomislili da je Ivanovićeva krenula u povratak od starta drugog seta, a ona je to i povrdila sa brejkom i vođstvom od 2:0 i to "sa nulom", ali je ponovo izgubila svoj servis za 2:1.

Bal brejkova se samo nastavio, jer su obe teniserke u naredna dva gema izgubile svoje servise, ali na različite načine pošto je Ana svoj zaradila dobrim udarcima, dok je Angelika uzela servis na greškama Ivanovićeve.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Ana ponovo poklonila brejk u Lincu, Ivanović - Kerber 4:6, 3:3

Izvor: Blic, 13.Okt.2013

Ana Ivanović igra finale teniskog turnira u Lincu protiv Nemice Angelike Kerber...Prvi duel Ana i Nemica su odigrale još 2006. godine u Haseltu gde je Srpkinja pobedila 6:3, 6:7(7), 6:3, a zatim u Fed kupu 7:5, 7:5, te u Madridu 6:3, 6:1, dok je poslednji okršaj dobila Kerber sa 6:4, 6:2 u Tokiju...Srpska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.