Utakmica sa Bajernom najvažnija na svetu

Izvor: NaDlanu.com, 18.Maj.2010, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica sa Bajernom najvažnija na svetu

APIJANO ĐENTILE, 18. maja 2010. (Beta-AP) - Trener Intera Žoze Morinjo rekao je da je predstojeća utakmica finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena za njega najvažnija na svetu. Fudbaleri Intera u subotu na Santjago Bernabeu igraju finale Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena. "Plavo-crni" će pokušati da osvoje treći trofej u sezoni, posle trijumfa u prvenstvu i Kupu Italije. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morinjo: Utakmica sa Bajernom najvažnija na svetu

Izvor: TV Avala, 18.Maj.2010

Trener Intera Žoze Morinjo rekao je danas da je predstojeća utakmica finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena za njega najvažnija na svetu.

Nastavak na TV Avala...

Murinjo: Finale u Madridu važnije od SP

Izvor: Sportal.rs, 18.Maj.2010

Trener Intera Žoze Murinjo, koji prema mnogim naslovima broji poslednje sate na klupi Intera, rekao je da je predstojeća utakmica finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena za njega najvažnija na svetu.

Nastavak na Sportal.rs...

Morinjo u Realu za 45 miliona evra!

Izvor: Politika, 18.Maj.2010

Španski dnevnik „As” tvrdi da će čuveni portugalski stručnjak na leto preći iz Intera u „kraljevski klub” ..Španski dnevnik „As” tvrdi da će čuvani portugalski stručnjak Žoze Morinjo, na leto preuzeti Real iz Madrida, gde će u subotu s italijanskim Interom biti učesnik finala...

Nastavak na Politika...

LŠ finale: Gde Murinjo parkira avion?

Izvor: Mondo, 19.Maj.2010, 10:46

Fudbaleri Intera u subotu igraju najvažniju utakmicu na svetu, tako bar misli njihov trener Žoze Murinjo. Pred finale Lige šampiona u Madridu Portugalac hvali svoje igrače da su bili briljantni protiv Barselone.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.