Uručene nagrade najuspešnijim sportistima i trenerima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručene nagrade najuspešnijim sportistima i trenerima

NOVI SAD -

Vojvođanski sekretarijat za sport i omladinu dodelio je danas nagrade sportistima i trenerima, koji su tokom 2011. godine osvojili odličja na evropskim i svetskim prvenstvima u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

Nagradu je dobilo 34 sportista i osam trenera, kojima je ukupno dodeljeno 1,42 miliona dinara, a priznanja im je uručio resorni sekretar Modest Dulić.

Dulić je rekao da je i 2011. godina bila veoma uspešna kada je reč o učešću vojvođanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sportista, koji su postigli vrhunske rezultate na međunarodnim takmičenjima.

"Ovu nagradu izdvaja i to što je dobijaju treneri, koji sav trud sportista uspevaju da pretoče u dobar rezultat", rekao je Dulić.

Nagrade su primili članovi vaterpolo kluba Vojvodina za osvojenu zlatnu medalju na Svetskom juniorskom prvenstvu u Grčkoj, košarkaši Hemofarma i Novog Sada za srebrnu medalju na Svetskom juniorskom prvenstvu u Letoniji i odbojkaši Vojvodine za osvojeno treće mesto na Svetskom juniorskom prvenstvu u Brazilu.

Među nagrađenima su i članovi karate kluba Tikvara iz Bačke Palanke, Dinamo iz Pančeva, Zadrugar iz Lazareva i Radnički iz Kovina za medalje na seniorskom i juniorskom prvenstvu Evrope, kao i kik bokseri Nenad Pagonis, Ljubo Jalov i Aleksandar Gogić za osvojena odličja na Svetskom prvenstvu u Makedoniji.

Nagrađeni su i veslači Ivana Filipović, Iva Obradović i Miloš Stanojević, kajakašica Antonija Nađ, kuglaš Robert Ernješi, strelac Tašana Bogatinovski, član reprezentacije u boćanju Srđan Butorac i stonoteniseri paraolimpijci Borislava Perić-Ranković, Zlatko Kesler, Ilija Đurašinović i Nada Matić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Preko dva miliona evra za nezavršene bazene

Izvor: Magyar Szó, 24.Nov.2011, 16:24

Za izgradnju sportsko-rekreacionog centra „Dudova šuma“ u Subotici, koji ni posle 16 godina nije završen, do sada je izdvojeno preko dva miliona evra. Prema podacima do kojih je „Mađar so“ došao u subotičkoj lokalnoj samoupravi, za izgradnju tog kompleksa zatvorenih bazena, o čemu je još...

Nastavak na Magyar Szó...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.