Ulica je njihova teretana! Prkose zakonima gravitacije i uživaju u tome! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica je njihova teretana! Prkose zakonima gravitacije i uživaju u tome! (VIDEO)

Ekipa iz Podgorice koja se bavi kalisteniks/street work outom zove se logično Montenegrin Kalistenikas, ostvarila je odlične rezultate na međunarodnom takmičenju u Valjevu.

Stefan Ćetković je bio jedan od glavnih sudija, Marko Rakočević je osvojio prvo mesto u zgibovima sa opterećenjem od 10kg, drugo mjesto u propadanjima s opterećenjem od 10kg i drugo mesto u zgibovima bez opterećenja.

Milan Vujošević je osvojio drugo mesto u FreeStyle-u , a u glavnoj disciplini >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ekipno takmičenje u FreeStyle-u Milan Vujošević i Marko Rakočević su osvojili drugo mesto.

Na takmičenju su učestvovale ekipe iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine.

Pogledajte njihove vežbe





(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.