Uhapšen bugarski fudbaler zbog nameštanja

Izvor: Blic, 02.Avg.2014, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bugarski fudbaler zbog nameštanja

Bugarska policija uhapsila je bivšeg fudbalera prve lige zbog pokušaja da namešta mečeve na prvenstvu Evrope za omladince prošlog meseca u Mađarskoj.

"Zajedničkim radom ministarstva unutrašnjih poslova i Bugarske fudbalske unije došlo je do hapsenja zbog pokušaja manipulacije mecevima nacionalnog tima", saopštila je BFU.

Kako je navedeno, uhapšen je neimenovani 20. godišnji fudbaler.

"Njegov cilj je bio da namešta mečeve Bugarske na šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evrope", rekao je portparol BFU Pavel Kolev i dodao da ne moze da otkrije identitet uhapšenog fudbalera.

Bugarska je izgubila tri meča na šampionatu Evrope u Mađarskoj i u grupi B zavrsila na poslednjem mestu bez i jednog postignutog gola.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.