Udovičić: Planovi nisu poremećeni

Izvor: B92, 15.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Planovi nisu poremećeni

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić nije želeo da komentariše optužbe igrača Aleksandra Ćirića i Aleksandra Šapića.

Ćirić i Šapić kritikovali su selektorov rad u nacionalnom timu i klubu, a Udovičić je izjavio da njihovo povlačenje ne remeti planove. Udovičić je podsetio da je još ranije najavio podmlađivanje reprezentacije za Olimpijske Igre u Londonu 2012. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako da povlačenje Ćirića i Šapića ne remeti planove.

Ćirić je na današnjem opraštanju od reprezentacije rekao da je "Udovičić u vaterpolo uveo amaterizam kakav nije viđen", a obojica igrača optužili su Partizan da se bavi ucenama i pritiscima u domaćem vaterpolu.

"To su stvari van pameti. Kako da komentarišem takve stvari? Ovo za Partizan mogu da shvatim samo kao pokušaj destabilizacije, kao spoljni uticaj na naš klub i cilj da ove sezone konačno postanemo evropski prvak", rekao je Udovičić Beti.

Selektor je kazao da odlazak skoro celog tima ne remeti planove reprezentacije. Ovog leta od nacionalnog tima oprostili su se, pored Ćirića i Šapića, i Vladimir Vujasinović, Denis Šefik i Dejan Savić, dok je Danilu Ikodinoviću karijera prekinua posle teške saobraćajne nesreće.

"Ranije sam govorio, a to sam i njima rekao, da ću podmladiti reprezentaciju u cilju što boljeg nastupa u Londonu, tako da nam ovo ne remeti planove", rekao je Udovičić.

Ćirić je tokom vikenda bio u Beogradu sa svojim klubom, crnogorskom Budvanskom rivijerom, a Udovičić je kazao da su se samo pozdravili i da nisu pričali ni o čemu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šapić i Ćirić napuštaju reprezentaciju ?!

Izvor: RTS, 14.Okt.2008, 11:37

Dvojica među nosiocima igre vaterpolo reprezentacije Srbije poslednjih godina Aleksandar Šapić i Aleksandar Ćirić najavili su za sredu u 11 časova konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o svom budućem statusu u nacionalnom timu. .Sama činjenica...

Nastavak na RTS...

Udovičić: Nisu nam poremećeni planovi

Izvor: RTS, 15.Okt.2008

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić nije želeo da komentariše optužbe igrača Aleksandra Ćirića i Aleksandra Šapića na njegov rad u nacionalnom timu i klubu i kazao da njihovo povlačenje ne remeti planove. .Ćirić je na oproštaju...

Nastavak na RTS...

ODOSMO ZBOG HAOSA U VSS!

Izvor: Press, 15.Okt.2008

Aleksandar Šapić i Aleksandar Ćirić oprostili se od reprezentacije ogorčeni radom bivšeg sportskog direktora Nenada Manojlovića, „amaterizmom" selektora Udovičića i ucenama u VK „Partizan". .Srpski vaterpolo definitivno je ostao bez Aleksandra Ćirića i Aleksandra Šapića! Dvojica...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.