Udario rivala stativom u leđa

Izvor: B92, 14.Feb.2012, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario rivala stativom u leđa

Jedan fudbaler priveden je u policijsku stanicu pošto je stativom za kameru udario u leđa protivničkog igrača tokom meča lokalnih brazilskih niželigaša.

Televizijski snimak pokazao je da je fudbaler Aguje, Alešandre Karioka udario defanzivca Rema Aldiviana u leđa tokom koškanja igrača obe ekipe.

Aldivijan je posle udarca na nosilima prebačen u kola hitne pomochi i potom prevežen u bolnicu. Alešandre Karioka je kasnije pušten iz pritvora pošto Aldivija nije hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da podnese krivičnu prijavu.

Aguja je revanš meču polufinala lokalnog Kupa regije Paraense pobedila na svom terenu sa 2:0 i zbog golova u gostima plasirala se u finale.

U prvom meču Remo je pobedio sa 4:2. Aguja će u finalu igrati protiv Kamete 17. i 26. februara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FUDBALER STATIVOM ZA KAMERU UDARIO PROTIVNIKA U LEĐA

Izvor: Kurir, 14.Feb.2012

SAO PAULO - Jedan fudbaler priveden je u policijsku stanicu pošto je stativom za kameru udario u leđa protivničkog igrača tokom meča lokalnih brazilskih niželigaša..SAO PAULO - Jedan fudbaler priveden je u policijsku stanicu pošto je stativom za kameru udario u leđa protivničkog igrača tokom meča...

Nastavak na Kurir...

Fudbaler stativom za kameru udario protivnika u leđa /video/

Izvor: Blic, 14.Feb.2012

Jedan fudbaler priveden je u policijsku stanicu pošto je stativom za kameru udario u leđa protivničkog igrača tokom meča lokalnih brazilskih niželigaša...Fudbaler Aguje Alešandre Karioka udario je defanzivca Rema Aldiviana u leđa tokom koškanja igrača obe ekipe...Aldivijan je posle udarca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.