Udarac za Čelsi: Dijego Kosta, zbog gaženja Džana, suspendovan na tri meča (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarac za Čelsi: Dijego Kosta, zbog gaženja Džana, suspendovan na tri meča (VIDEO)

Propušta derbi sa Mančester Sitijem, Aston Vilom i Evertonom

Taman kada je počela da se popravlja situacija u Čelsiju sa trojicom povređenih igrača posle okršaja sa Liverpulom – Sesk Fabregas, Felipe Luis i Branislav Ivanović – usledio je novi hladan tuš. Disciplinci FA Engleske, zbog gaženja Emrea Džana, kaznili su Dijega Kostu sa tri meča suspenzije, tako da će propustiti derbi sa Mančester Sitijem, Aston Vilom i Evertonom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sudije nisu videle ceo incident, dok je menadžer Plavaca Žoze Murinjo izjavio da je u pitanju puki nesrećan slučaj. Bez obzira na to ostao je bez napadača koji je na 19 mečeva u Premijer ligi ove sezone postigao čak 17 golova.

Čelsi, inače, nema pravo na žalbu, tako da je ova odluka konačna.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.