UŽIVO: Spartak – Crvena zvezda 1:1! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Spartak – Crvena zvezda 1:1! (VIDEO)

Uz naš portal pratite sva dešavanja sa meča u Subotici

SPARTAK – CRVENA ZVEZDA 1:1

/Petković 64ag - Radovanović 37ag/

Stadion: Gradski

Sudija: Bojan Nikolić.

SPARTAK (4-2-3-1): Mirković – Stojković, Ćalasan, Radovanović, Bašanović – Radovanović, Torbica – Milić, Kovačević, Ivanović – Mudrinski.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Manojlović – Petković, Rendulić, Luković, Anđelković – Poletanović, Le Talek, Babunski, Ruiz, Plavšić, Sikimić.

KRAJ UTAKMICE!

90+4: Luković iz slobodnjaka sa 30 metaara, za malo pored gola...

Regularnih 90 minuta je isteklo. SudijaBojan Nikolić pokazao je da će se igrati još šest minuta nadoknade...

Pet minuta do kraja, opsada gola Spartaka, ali prave šanse nema. Teren je u očajnom stanju...

79. minut: Osvežava ekipu stručni štab Crvene zvezde, umesto umornog Ruiza ušao je Mihailo Ristić koji će igrati mnogo ofanzivnije nego na prethodnim utakmicama...

Još 15. minuta do kraja, vreme odmiče za crveno-bele, ali Spartak se ne brani, Subotičani i te kako pokušavaju da napadnu Beograđane...

69. minut: Umesto Babunskog ušao je Vijeira.

64.minut: Izjednačenje u Subotici. Petković je pogodio sopstvenu mrežu. Drugi autogol u Subotici. Očajna reakcija Zvezdinog desnog beka.



62.minut: Dobar pokušaj Babunskog ide preko gola!

57.minut: Bravura Filipa Manojlovića. Matirana je bila odbrana Crvene zvezde. Mudrinski je tukao glavom sa pet metara, ali je mladi čuvar mreže fantastičnom paradom spasio već viđen gol.

53.minut: Odličan prodor i sebičluk Ruiza. Sve je sam odradio Kosatrikanac, u nizu je prolazio igrače Spartaka, ali je mogao da posluži samog Sikimića.

52.minut: Dobar udarac Ivanovića sa 20 metara. Manojlović brani i izbacuje loptu u korner

50.minut: Prva prilika za Zvezdu u nastavku. I to dobra. Posle centaršuta Plavšića, šutirao je Sikimić pored gola.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

POLUVREME: Kraj vrlo, vrlo sadržajnog poluvremena. Bilo je šansi pred oba gola. Spartak je bolje počeo meč, imao dve ozbilje situacije. Posle je Zvezda imala kontrolu igre, vezista Poletanović je promašio tri izgledne prilike. Vođstvo Crvene zvezde je inicirao Anđelković. Odlično je prošao levi bek Crvene zvezde, centirao ka Sikimiću, ali je Radovanović sproveo loptu u mrežu Mirkovića.

39.minut: Kakva šansa da Golubovi izjednače. Sve je odradio Milić, Ivanović je bio usamljen na pet metara, ali je pucao preko gola.

37.minut: Matrica iz duela protiv Čukaričkog je primenjana u Subotici. Centirao je Anđelković, čekao je Sikimić da ubaci loptu, ali je ispred njega intervenisao Radovanović i ubacio loptu u svoju mrežu.



33.minut: I opet Marko Poletanović. Istina, ovog puta nije bila laka pozicija. Đonom je Zvezdin vezista šutirao pored gola.

30.minut: Ponovo su se crveno-beli izborili za šut posle prekida. Le Talek pored gola.

28.minut: Uzvratio je Spartak. Sve je sam odradio Torbica. Dobio duel sa Lukovićem. Bio je sa na 16 metara i šutirao pored gola. Vrlo dinamičan meč.

27.minut: Neverovatan promašaj Poletanovića. Bio je to klasičan mat. Posle centaršuta Petkovića, Sikimić je vratio na peterac, ali je nekadašnji vezista Vojvodina šutirao preko gola. Najbolja šansa za Zvezdu.

24.minut: Subotičani su posle duela Petkovića i Ivanovića oštećeni za korner. Previd sudije Nikolića.

21.  minut: Još jedna velika šansa za Zvezdu! Centirao je iz kornera Babunski, Rendulić je naleteo na loptu, ali je šutirao pored preko gola. Zvezda sve opasnija.

18.minut: Sjajan napad Crvene zvezde. Sve su iskreirali Ruiz i Petković, lopta je na kraju došla do Poletanovića koji je šutirao sa 13 metara. Uz pomoć jednog saigrača Mirković je odlično reagovao. Posle kornera Rendulić je šutirao.

15.minut: Period mirnije igre. Zvezda ne može da dođe do ozbiljnije situacije. Spartak je imao kontru, ali je Ivanović komplikovao.

10.minut: Zvezda se oslobodila pritiska. Ravnopravna igra, čini se da je David Babunski vrlo raspoložen za igru.

5.minut: Još jedan dobar napad za domaćina. Lako Spartak probija Zvezdu po bokovima. Vrlo agreisvan i brz domaćin. Ponovo je Manojlović morao da interveniše.

3.minut: Odlična šansa za Spartak. Pokušao je Ivanović, Manojlović je krajnjim naporima odbio loptu. Posle toga Mudrinski je bio u teškoj situaciji. Vrlo otresito je počeo domaćin meč protiv aktuelnog šampiona.

1.minut: Čini se da je teren u Subotici u dobrom stanju, daleko iznad očekivanog.

UTAKMICA JE POČELA!

Šampion Crvena zvezda odbranu trona nastavlja u Subotici. Od 7. oktobra 2012. godine kada su Golubovi kao domaćini urnisali crveno-bele (3:0), najtrofejniji srpski klub je postao nedodirljiv za Subotičane. U poslednjih sedam mečeva protiv Spartaka Crvena zvezda ima isto toliko pobeda.

 Gledajući suvu statistiku možemo da očekujemo vrlo efikasan meč na Gradskom stadionu. Na prethodna tri meča ova dva kluba došlo je 4+ i gg. Na to treba dodati da tim s Marakane igra vrlo, vrlo efikasne mečeve u domaćem šampionatu. Elem, crveno-beli na poslednja tri meča imaju isto toliko pobeda uz gol-razliku 11:3.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL U SUBOTICI

Crveno-beli za ovaj meč ne mogu da računaju na Gabonca Kangu, koga će zameniti Makedonac David Babunski. Francuz Le Talek ponovo se seli u vezni red. Duel u Subotici propustiće i Mičel Donald. Prema informacijama iz Subotice Holanđanin nije u protokolu zbog bolesti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVEZDA OTKLJUČALA SPARTAK: Kad ne mogu gosti, ‘golubovi’ sami smestili loptu u svoju mrežu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2016

Crvena zvezda je povela od 37. minuta protiv Spartaka u Subotici i to autogolom. Crvena zvezda je krunisala svoju terensku inicijativu u Subotici i to u 37. minutu kada je Radovanović sproveo loptu u svoju mrežu. Iako je na grafici stoji da je strelac Predrag Sikimić, jasno je da je u pitanju autogol...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.