UŽIVO: Liverpul se sramoti, Njukasl opstaje!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Liverpul se sramoti, Njukasl opstaje!

U toku su sve utakmice poslednjeg 30. kola Premijer lige. Evo rezultata na poluvremenima.

U toku je premijerligaška borba za opstanak, a pažnju javnosti nekako je uspeo da ukrade Liverpul, koji je za 45 minuta u Stouku primio...

...pet golova!

Stouk – Liverpul 5:0!?

S obzirom na to da Mančester siti, ipak, vodi protiv Sautemptona, ovo blaćenje imena, istorije i grba slavnog kluba, neće "redse" koštati i plasmana u kvalifikacije za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ligu Evrope.

U borbi za opstanak, Hal ne vodi protiv Junajteda, niti Njukasl vodi protiv Vest Hema, pa je tako ista meta i isto odstojanje u odnosu na početak mečeva – Njukasl ima dva boda više i nalazi se na tik iznad zone ispadanja.

Ali, s obzirom na to da Hal ima znatno bolju gol-razliku od Njukasla, jedan gol u mreži Mančester junajteda potpuno bi promenio stvari, pod uslovom da ostane ovako na "Sent Džejmsu".

Ostanite uz MONDO, uskoro opširnije...

REZULTATI:

Arsenal – Vest Bromvič Albion 4:0

Aston Vila – Barnli 0:1

Čelsi – Sanderlend 1:1

Kristal Palas – Svonsi 0:0

Everton – Totenhem 0:1

Hal – Mančester Junajted 0:0

Lester – Kvins Park Rendžers 2:0

Mančester Siti – Sautempton 1:0

Njukasl – Vest Hem 0:0

Stouk – Liverpul 5:0

TABELA UŽIVO: Čelsi 85, Siti 79, Arsenal 75, Junajted 70, Totenhem 64, Liverpul 62, Sautempton 60, Svonsi 57, Stouk 54, Vest Hem 48, Everton 47, Kristal Palas 46, Vest Brom 44, Lester 41, Sanderlend 39, Aston Vila 38, Njukasl 37, Hal 35, Barnli 33, Kvins Park 30.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.