UŽIVO: Crvena zvezda - Barselona (19.00)! Huk delija ruše Katalonce

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Barselona (19.00)! Huk "delija" ruše Katalonce

Posle pobede u Istanbulu protiv Galatasaraja, košarkaši Crvnee zvezde sa mnnogo optimizma dočekuju Barselonu u trećem kolu Evrolige. Ostanite uz portal VESTIONLINE i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz "Arene".

Crveno-beli će po prvi put igrati u najvećoj dvorani na Balkanu ove sezone. Pre dve sezone, Barsa je slavila u "Areni" 77:73 u uzbudljivoj završnici. Glavna opasnost po srpskog šampiona biće američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plej Rajs, koji je prošle sezone igrao za Himki.

Nema legende kluba Huana Karlosa Navara, a povređeni su i Šejn Laval i Džastin Doelmnan. Kaponen je rovit, pa Zvezda nije autsajder i ne bi bilo veliko iznenađenje ako četa Dejana Radonjića slavi u paklu 20.000 "delija".

Zvezda ima skor 1-1, kao i Barselona. Zanimjivo, oba tima su slavila u gostima, a poražena kod kuće. Crveno-beli su izgubili u "Pioniru" od Darušafake, a onda su slavili u grotlu Istanbula protiv Galatasaraja. S druge strane, Barsa je pobedila Uniks u Kazaju, a poražena u "Blaugrani" od Fenerbahčea.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Crvena zvezda - Barselona 0:0 (1. četvrtina)! Huk "delija" ruše Katalonce

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016

Posle pobede u Istanbulu protiv Galatasaraja, košarkaši Crvnee zvezde sa mnnogo optimizma dočekuju Barselonu u trećem kolu Evrolige. Ostanite uz portal VESTIONLINE i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz "Arene"...Crveno-beli će po prvi put igrati u najvećoj dvorani na Balkanu ove sezone. Pre...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.