UPAD U SVLAČIONICU Počela istraga o pritisku na igrače OFK Beograda

Izvor: Blic, 23.Jul.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPAD U SVLAČIONICU Počela istraga o pritisku na igrače OFK Beograda

Kako odmiču dani od utakmice OFK Beograd - Crvena zvezda, koja je završena rezultatom 2:6, iako su "romantičari" vodili sa 2:0 protiv crveno-belih na poluvremenu, tako se zahuktavaju i zbivanja van terena, a povodom optužbi da se radi o nameštenom meču.

Fudbalski savez Srbije je saopštio da je "na osnovu prikupljenih informacija da je u poluvremenu pomenute utakmice od strane više lica vršen pritisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na igrače i članove Stručnog štaba OFK Beograda, u skladu sa članom 26 Pravilnika o prevenciji i sprečavanju nameštanja utakmica, oficir za integritet FSS je 22. jula godine otvorio internu istragu".

U dosadašnjem toku istrage obavljeni su službeni razgovori sa službenim licima o okolnostima i dešavanjima pre, tokom i nakon pomenute fudbalske utakmice.

"O rezultatima istrage i daljim aktivnostima javnost će biti naknadno obaveštena", saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FSS: Istraga zbog pritiska na igrače OFK u poluvremenu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2015

Fudbalski savez Srbije (FSS) otvorio je danas istragu zbog dešavanja na utakmici između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6) zbog sumnje da je vršen pritisak na igrače i stručni štab "romantičara" da prepuste bodove..."Na osnovu prikupljenih informacija da je u poluvremenu utakmice od strane više...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.