UFC BORAC POLUDEO: Nije hteo više da bije protivnika, ali jeste sudiju (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UFC BORAC POLUDEO: Nije hteo više da bije protivnika, ali jeste sudiju (VIDEO)

UFC borac Roj Nelson pobedio je Entonija ''Bigfuta'' Silvu u drugoj rundi turnira u Braziliju, ali je potresao javnost zato što je nedugo zatim udario sudiju u dupe.

Nelson je smatrao kako je sudija Džon Mekart morao ranije da prekine borbu, jer Silva nije mogaod a se brani. Dok je sudija proveravao šta se događa sa Silvom, Nelson ga je šutnuo otpozadi.

- Borimo se, tražimo nokaut i zabavu za navijače. Sve je to u redu, ali čim sam udario Silvu, video sam da je gotov. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << On mi je prijatelj, ima porodicu i sigurno mu ne treba da ga bespotrebno udaram u glavu - rekao je Nelson i dodao:

- Rekao sam sudiji da je nokautiran, on viče da nije. Valjda znam što je nokaut, živim i radim za to. Ispričao sam se Mekartiju, ali ne želim povući to što sam napravio.

Move of the fight.. Big country kicking Big John in the rear #UFCBrasilia @FS1 #ufcfightnight pic.twitter.com/43xqoOVyGR

— vicar adriano (@vadriano2000) September 25, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KAKAV POVRATAK CRO COP-a: Mirko u prvoj rundi presudio MMA zveri iz Koreje (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016

Sve je već bilo rešeno u prvoj rundi kada je Mirko sjajnim zahvatom srušio Mjunga na parter i gušenjem izbori četvrtfinale Gran prija...Odmah nakon pobede, Hrvat je izazvao MMA legendu Vanderleja Silvu koji je borbu pratio iz prvog reda...Brazilac je pristao:..- Želim da se borim s najboljim, a...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.