UDOVIČIĆ: Ponosan na broj posetilaca na Sajmu sporta

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDOVIČIĆ: Ponosan na broj posetilaca na Sajmu sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je danas štandove sportskih Saveza na četvrtom međunarodnom Sajmu sporta i istakao da je ponosan na broj posetilaca u prva dva dana, koji je premašio ceo prošlogodišnji. 

– Sa ponosom mogu da kažem da smo u prva dva dana imali više posetilaca nego za ceo prošlogodišnji Sajam – oko 50.000. Ono što je još važnije je da je veliki broj dece na jednom mestu i možda je to znak da bi ovaj sajam trebalo organizovati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << češće nego jednom godišnje. Neophodno je osetiti sportsku atmosferu koja je ovde prisutna jer tek kada prođete sajmom i kada iskomunicirate sa Savezima, a naročito sa decom koja su na štandovima, onda znate da smo uradili pravi posao – istakao je Udovičić.
Udovičić je naglasio da je Sajam sporta prava prilika za Saveze da iskomuniciraju sa građanima, sa svima koji žele da se upoznaju sa sportovima, i kako kaže Udovičić, naročito za one koji nemaju priliku da na svakodnevnom nivou promovišu svoj rad.

– Svaki od tih Saveza ima veliku bazu ljudi i dece koja se bave tim sportom i upravo
su oni ti koji kreiraju sportsku atmosferu i sportski način razmišljanja koji je Srbiji preko potreban.
– Na današnji dan, sa ovakvim uspešnim Sajmom sporta, Srbija mora da bude ponosna
na svoje sportiste i sport jer je ovo idealna prilika da se zahvalimo svim sportistima na onome što su uradili za našu zemlju, ali i svim građanima Republike Srbije koji su shvatili ozbiljnost bavljenja rekreacijom i sportom. To je pravi nacin razmišaljanja i vaspitanja, ali i način prenošenja poruke drugima, jer sport mora da bude broj jedan u Srbiji jer je najbolji brend i ambasador naše zemlje u svetu – zaključio je Udovičić.
Udovičić je juče u Sava centru, u ime Ministarstva omladine i sporta, primio i nagradu “Brand Serbia” koja se dodeljuje onima koji su na najbolji način predstavljali Srbiju u svetu, a sve to zbog brojnih sportskih uspeha i medalja koje su srpski sportisti osvojili u ovoj godini.
The post UDOVIČIĆ: Ponosan na broj posetilaca na Sajmu sporta appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.