Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBACITE ŽETONE: Mesi stavio na ‘ringišpil’ celu odbranu Atletika (VIDEO)

Finalni meč Kupa kralja je u toku, a pri kraju prvog poluvremea Barselona ima čak dva gola prednosti pošto su golove za Katalonce u duelu sa Atletik Bilbaom postigli Mesi i Nejmar.

Posebno atraktivan bio je gol argentinskog asa koji je loptu primio uz desnu aut liniju, ali to mu nije smetalo da naniže čak četiri fudbalera baskijskog tima i na kraju lako savlada golmana protivnika za početno vođstvo ekipe Luisa Enrikea.

(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)
The post UBACITE ŽETONE: Mesi stavio na ‘ringišpil’ celu odbranu Atletika (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KUP KRALJA: Barseloni dupla kruna (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015

Atletik Bilbao – Barselona 1:3 (0:2). (Vilijams 80 – Mesi 20, 74, Nejmar 36). . Sama činjenica da se finalni meč Kupa kralja igrao na Nou Kampu, i pored toga što je nesporno da je Barselona kvalitetniji tim, bila je dodatni plus za ekipu Luisa Enrikea koja je rezultatom 3:1 (2:0) savladala goste...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.