UB: Andrijana Ćirić u polufinalu

Izvor: B92, 06.Jul.2009, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UB: Andrijana Ćirić u polufinalu

Reprezentativka Srbije u tekvondou Andrijana Ćirić plasirala se u polufinale Univerzijade u kategoriji do 72 kilograma.

Ćirićeva je,poslednjeg dana takmičenja u tekvondou,u četvrtfinalu savladala Amerikanku Brendi Pauers rezultatom 6:1.Srpkinja je prethodno bila slobodna u prvom kolu,dok je u osmini finala bila bolja od Neolije Ruis Bravo iz Španije sa 2:1.Ćirićeva je ovom pobedom obezbedila bronzu,a za ulazak u finale boriće se sa boljom iz meča između Nemice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Melde Akčan i Francuskinje Gledis Epange.

Tanja Tanacković nije uspela da se plasira u polufinale u kategoriji do 55 kilograma pošto je u četvrtfinalu izgubila od Koreanke Jinah Nam rezultatom 1:0.

Tanackovićeva je u prvom kolu pobedila Arzu Bogirovu iz Azerbejdžana sa 5:4, a potom i Ukrajinku Juliju Podolijan rezultatom 2:0.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković eliminisan u osmini finala

Izvor: RTS, 05.Jul.2009, 17:45

U prvom kolu džudo turnira u kategoriji preko 100 kilograma na 16. Mediteranskim igrama u Peskari srpski reprezentativac Aleksandar Petković izgubio je borbu sa Špancem Anhelom Para Labahosom...Španac je zatim u četvrtfinalu savladao Italijana Alesandra Frecu, ali je u polufinalu poražen u borbi...

Nastavak na RTS...

Andrijana Ćirić u polufinalu

Izvor: Press, 06.Jul.2009

Ćirić je ovom pobedom obezbedila bronzanu medalju na Igrama u Beogradu, a protivnica u borbi za ulazak u finale biće joj bolja iz meča između Nemice Melde Akčan i Francuskinje Gledis Epange..

Nastavak na Press...

Tanacković izgubila u četvrtfinalu

Izvor: RTS, 06.Jul.2009

Reprezentativka Srbije u tekvondou Tanja Tanacković nije uspela da se plasira u polufinale Univerzitetskih igara u Beogradu, pošto je u četvrtfinalu u kategoriji do 55 kilograma izgubila od Koreanke Jinah Nam rezultatom 1:0...Tanacković je u prvom kolu pobedila Arzu Bogirovu iz Azerbejdžana sa 5:4,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.