U prodaji i karte za finale

Izvor: RTS, 26.Maj.2010, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji i karte za finale

Ima još karata za finale. Organizatori Mundijala u Južnoj Africi u petak puštaju još 150.000 ulaznica u prodaju, među kojima će biti i karata za polufinalne i finalne mečeve.

Organizatori Svetskog kupa u Južnoj Africi saopštili su da će u petak u prodaju biti pušteno 150.000 ulaznica, uključujući i za polufinala i finale.

Reč je o ulaznicama iz kontigenta Međunarodne fudbalske federacije koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su bile namenjene sponzorima FIFA i Mondijala, ali oni nisu želeli da ih preuzmu.

Pre 40 dana u prodaju je pušten, kao je tada bilo saopšteno, poslednji kontigent od pola miliona ulaznica, a najvijači su prvi put mogli da ih plaćaju kešom.

Tada je objavljeno da karata za dva polufinala i finale više nema, ali će sada i one biti u prodaji.

Organizatori su danas saopštili da se, računajući i ulaznice koje je vratila FIFA, u prodaji nalazi još 246.000 karata.

Uprkos svemu, generalni sekretar FIFA Žerom Valke kaže da su svi zadovoljni činjenicom da je do sada prodato više od 90 odsto ulaznica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prodaji ulaznice za finale i polufinala

Izvor: Mondo, 26.Maj.2010

Organizatori Svetskog kupa u Južnoj Africi saopštili su da će u petak u prodaju biti pušteno 150.000 ulaznica, uključujući i za polufinala i finale.

Nastavak na Mondo...

Ostalo još 160.000 karata za utakmice na SP

Izvor: NaDlanu.com, 27.Maj.2010, 16:12

JOAHNESBURG, 27. maja 2010. (Beta-AP) - Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da je za utakmice na predstojećem Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi ostalo još 160.000 karata. Nijedna od 64 utakmice na Svetskom prvenstvu nije rasprodata, pošto je FIFA pustila u prodaju dodatnih 90.000...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.