U bananama 400 kilograma kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bananama 400 kilograma kokaina

U Donjoj Saksoniji i Severnoj Rajni-Vestfaliji policija je zaplenila 400 kilograma kokaina, sakrivenog u banane, što je najveći "ulov" od 2010. godine, javljaju danas nemački mediji.

Zaposleni u jednom supermarketu u Braunšvajgu su u gajbicama sa bananama pronašli palete sa kokainom, prenose mediji izjavu jednog portparola pokrajinske kriminalističke službe.

Službenici kriminalističke službe su zatim pretražili hiljade gajbica istog liferanta voća iz južne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Amerike i u još pet supermarketa, kako se navodi, otkrili iste pošiljke.

Policija je, kako je rečeno, u sredu počela akciju, a vrednost kokaina, koji je bio čist, na tržištu ima milionsku vrednost, prenose mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo pronađen silan kokain u bananama

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2015

U Donjoj Saksoniji i Severnoj Rajni-Vestfaliji policija je zaplenila 400 kilograma kokaina, sakrivenog u banane, što je najveći "ulov" od 2010. godine, javljaju nemački mediji...Zaposleni u jednom supermarketu u Braunšvajgu su u gajbicama sa bananama pronašli palete sa kokainom, prenose mediji izjavu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.