U Srbiju stigli osvajači medalja iz Rija

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2016, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiju stigli osvajači medalja iz Rija

Druga grupa srpskih paraolimpijaca, stonoteniseri koji su osvojili četiri medalje na Igrama u Riju, doputovala je rano jutros u Beograd.

Srpske stonotenisere, na čelu sa zlatnom Borislavom Perić Ranković, na aerodromu Nikola Tesla dočekali su članovi familije, prijatelji i navijači.

- Hvala svima koji su došli da nas dočekaju. Oni su nam ulepšali uspeh i bez njihove podrške nismo mogli da uradimo ništa. Verujem da će naredne Igre biti još bolje - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Perić Ranković na beogradskom aerodromu.

Pored Perić Ranković medalju je osvojila i Nada Matić (bronza), kao i njih dve u ekipnom takmičenju (srebro), dok se Mitar Palikuća okitio bronzom. Veliko zadovoljstvo rezultatima izrazio je selektor Zlatko Kesler.

- Svi su uradili odličan posao. Nadali smo se jednoj medalji, a napravili smo pravo čudo. Borislava je pobedila najbolje na svetu, Mitar je prvo igrao, fudbal a sada u stonom tenisu ima evropsku, svetsku i olimpijsku medalju - poručio je Kesler.

Pre strelaca u otadžbinu su stigli strelci i dizači tegova, dok večeras dolaze atletičari iz Rija. Srpski paraolimpijci su se iz Rija vratili sa ukupno devet medalja (tri zlatne, dve srebrne i četiri bronzane) i u ukupnom plasmanu zauzeli 31. mesto.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski paraolimpijci doputovali iz Rija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2016

Druga grupa srpskih paraolimpijaca, stonoteniseri koji su osvojili četiri medalje na Igrama u Riju, doputovala je rano jutros u Beograd...Srpske stonotenisere, na čelu sa zlatnom Borislavom Perić Ranković, na aerodromu Nikola Tesla dočekali su članovi familije, prijatelji i navijači..."Hvala svima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.