U Ohaju već spremaju majice Lebrone, ostani kući

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ohaju već spremaju majice "Lebrone, ostani kući"

U Ohaju ne žele da im se dogodi ono što se dogodilo 2010. godine.

  Tada je Lebron Džejms doneo čuvenu "odluku" i prešao u Majami. Sada, navijači Kavalirsa ne žele ni po koju cenu da dozvole da ih kralj ponovo napusti, pa je zato počela majica i ostale robe na kojoj piše "Lebrone, ostani kući".

Lebron Džejms sledećeg leta postaje slobodan agent, a još se nije izjašnjavao povodom ostanka u Klivlendu. On je rodom iz Ohaja, iz mesta Akron.

Strah >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je sigurno izazvala odluka Kajrija Irvinga da zatraži da bude trejdovan iz Kavalirsa, koji bez njega ostaju osetno slabiji. Još nije poznato gde će Irving nastaviti karijeru.

So this is already happening in Akron pic.twitter.com/f5ekd5bsI6

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.