Tuga, suze i pogledi prema nebu dojučerašnjih Gogićevih saigrača u Kini (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga, suze i pogledi prema nebu dojučerašnjih Gogićevih saigrača u Kini (FOTO)

Fudbaleri Ćungdao Hainija izuetno teško su doživeli tragičnu smrt svog dojučerašnjeg saigrača, kome su posvetili današnji pogodak protiv Huana

Tuga, suze, pogledi na nebu i dres sa "broj osam" na travi stadiona. Fudbaleri Ćungdao Hainija izuetno teško su doživeli tragičnu smrt svog dojučerašnjeg saigrača Garana Gogića, kome su posvetili današnji pogodak protiv Huana.

Kako je prenela kineska agencija Sina, srpski fudbaler je kolabirao na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << treningu, veoma brzo je prebačen u bolnicu, ali je tamo preminuo.

Reči saučešća Goranovoj porodici izrekli su brojni fudbaleri, bivši saigrači, kao i bivši klubovi, među kojima je i Crvena zvezda iz koje je prošle zime otišao u Kinu.

青岛海牛は湖南と1-1。昨日急死したセルビア人Gogicに勝利は捧げられなかったが、うまく立ち直って欲しい pic.twitter.com/LHWCyF6W0V

(FOTO: MN press, Tviter)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.