Tržište van kontrole: Alonso u Čelsiju za 27.000.000, Bane štoper, čeka se još jedan

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržište van kontrole: Alonso u Čelsiju za 27.000.000, Bane štoper, čeka se još jedan

Neće biti ni Garaj ni De Fraj

Samo jedan defanzivac u Seriji A je od avgusta prošle godine stvorio više šansi od Markosa Alonsa, samo jedan je postigao više golova. A ipak na Stamford Bridžu nisu svi zadovoljni angažovanjem 25-godišnjeg Španca iz Fjorentine koja je na prodaji talentovanog levog beka Čelsiju prihodovala 23.000.000 funti, odnosno 27.000.000 evra.

Dejli Mejl, naime, prenosi izjavu neimenovanog zvaničnika Čelsija, koji kaže da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obeštećenje za Alonsa "ludačko" i da se tržište izmaklo kontroli. Šta god to značilo. Jer ipak smo viđali i luđe transfere. Neretko baš na Čelsijevom primeru.

Ovde je bar jedna stvar sigurna: na Alonsovom dovođenju insistirao je upravo Antonio Konte, koji će prema navodima ostrvskih medija sada Cezara Aspilikuetu povremeno koristiti na prirodnoj poziciji desnog beka čime će dobiti mogućnost da Branislava Ivanovića ponekad pomeri na štopera, jer tamo ima samo već ostarelog Džona Terija i Gerija Kejhila, dok je Kurt Zuma trenutno povređen i vraća se tek sledećeg meseca.

Prethodno je Konte dozvolio Babi Rahmnanu da ode na pozajmicu u Šalke, a Kenediju, krilu koje je prisilno igralo levog beka, u Votford.

Konte je celog leta pokušavao da pronađe još jednog centralnog beka, pominjali su se Stefan de Fraj i Ezekijel Garaj, ali izgleda ništa od njih. Plavci su se okrenuli nekom od igrača koji bi mogao da dođe na pozajmicu. Za svaki slučaj.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.